Τι προβλέπει το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την στιγμή εκείνη, που θα μαζέψουμε τα πραγματάκια μας και θα φύγουμε από τον χώρο εργασίας μας. Τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια; Ας προετοιμαστούμε με τις ημερήσιες προβλέψεις από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Απρόσμενες εξελίξεις

Κριός
Ο Ερμής στον Καρκίνο σε προσανατολίζει σε οικογενειακά θέματα, ίσως μάλιστα να προκύψουν έκτακτα περιστατικά στο σπίτι σου. Επιπλέον, μια ξαφνική έμπνευση ή μια αλλαγή των δεδομένων μπορεί να σε βγάλει από το πρόγραμμα σου ή να ανατρέψει τα σχέδιά σου, τελικά όμως ίσως και να αξίζει τον κόπο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Ο Ερμής στον Καρκίνο τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι. Επιπλέον, αν σου «κατέβει» μια πρωτοποριακή ιδέα, μην διστάσεις να την υλοποιήσεις άμεσα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βάζει σε ένα διατροφικό πρόγραμμα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς στη βελτίωση των οικονομικών σου και την κάλυψη των αναγκών σου, κυνηγώντας την έκπληξη και τις εξαιρέσεις, αφού σήμερα αυτές είναι που έχουν το «πάνω χέρι»! Επιπλέον μια μάλλον απρόσμενη εξέλιξη μπορεί να σου αλλάξει το πρόγραμμα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Ο Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να αναδείξει τόσο τα προτερήματα, όσο και τα ελαττώματά σου κι επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες καταστάσεις προσπάθησε να «βγάλεις» τον «εναλλακτικό» εαυτό σου, ώστε να κερδίσεις την εκτίμηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, δίνοντας προτεραιότητα στο απίθανο κι όχι σε αυτό που «συνηθίζεται». Γενικότερα, ο ενεργός Ουρανός δεν σου διασφαλίζει μια ομαλή εξέλιξη σε οτιδήποτε θεωρείς αναμενόμενο ή «σίγουρο». Επιπλέον, ίσως να προκύψει μια ξαφνική ζημιά σε μέσα ή εργαλεία που σου είναι απαραίτητα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να κάνεις τη διαφορά, επιλέγοντας να κινηθείς με έναν τρόπο που κανείς δεν περιμένει. Αυτό μπορεί να αφορά τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στις οικονομικές δοσοληψίες σου, αν όμως δεν «τολμήσεις», τότε ενδέχεται να πέσεις εσύ θύμα μιας αρνητικής έκπληξης.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Ο Ερμής στον Καρκίνο προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να προκύψουν επαφές και «ζυμώσεις» με ισχυρά πρόσωπα. Φαίνεται ωστόσο, ότι από αλλού το περιμένεις και από αλλού θα σου έρθει! Πάντως θα σου δοθεί η αφορμή για να προωθήσεις αλλαγές, είτε στον εξοπλισμό είτε στο οργανόγραμμά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Ο Ερμής στον Καρκίνο αναμένεται να σε αιφνιδιάσει με ποικίλες εκπλήξεις και απρόοπτα. Επιπλέον, μια αποκάλυψη μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στα επαγγελματικά σου αλλά εκείνο που πρέπει να θυμάσαι περισσότερο είναι ότι υπό τις παρούσες συνθήκες τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Καλό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού ο Ερμής στον Καρκίνο δείχνει διατεθειμένος να σε «σοκάρει» με μια απότομη αλλαγή των δεδομένων, είτε στα οικονομικά σου, είτε στις σχέσεις σου. Επιπλέον όμως είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα που χαρακτηρίζονται από πρωτότυπες ιδέες αλλά και πρακτικό πνεύμα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Ο Ερμής απέναντί σου φέρνει αλλαγές ή ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που μάλλον δεν θα σου αρέσουν, αλλά καλά θα κάνεις να τις αποδεχθείς, αφού διαφορετικά θα οξύνεις το πρόβλημα. Αν μάλιστα επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία απέναντι στην διαφορετικότητα, θα καρπωθείς άμεσα τα οφέλη μιας «παράδοξης» αλλά αποτελεσματικής συμμαχίας.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να σε «φορτώσει» με εργασίες εκτός προγράμματος κι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι για τα εύκολα και «αναμενόμενα» είναι που πρέπει να ανησυχείς! Αντίθετα, απέναντι στις δυσκολίες μπορεί να έχεις μια απρόσμενη εύνοια. Επιπλέον, αναμένονται κάποιοι παραλογισμοί στο περιβάλλον σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Ο Ερμής στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου στα προβλήματα ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου κι επειδή από ό,τι φαίνεται δεν έχεις να κάνεις με συνηθισμένες καταστάσεις, ο τρόπος που θα χειριστείς το όλο θέμα πρέπει να είναι σχετικά πρωτοποριακός. Συνολικά, η ημέρα αναμένεται να είναι αρκετά απρόβλεπτη.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

Πηγή: Astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss