Τι θα δούμε τον Μάιο, απο το Netflix (video)

Το Netflix ανακοίνωσε τους τίτλους των νέων σειρών που θα προβάλλει το μήνα Μάιο καθώς και κάποιες πολύ δυνατές πρεμιέρες.

Σε ενα άτυπο Top 3, με αυτά δηλαδή που δεν χάνονται με τίποτα, ξεχωρίζουμε από το πρόγραμμα του Μαΐου την συνεργασία του Netflix με τούς Δανούς παραγωγούς Jannik Tai Mosholt (Borgen), Esben Toft Jacobsen και Christian Potalivo με αποτέλεσμα την post-apocalyptic σειρά με τον τίτλο The Rain (περισσότερα εδω), η οποία έρχεται στίς 4 Μαΐου, ενω απο “κινηματογραφικής” άποψης έχουμε τις ταινίες Cargo η οποία θα είναι διαθέσιμη στίς 18/5 (δείτε το trailer εδω) με τον Martin Freeman στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τοποθετείται σε μια ερημιά της Αυστραλίας, την επομένη μιας ολέθριας πανδημίας, όπου ένας πατέρας που έχει μολυνθεί αναζητά νέο σπίτι και ασφάλεια για το μωρό του και την πρώτη πρωτότυπη ιταλική ταινία του Netfix με τον τίτλο Rimetti a Noi I Nostri Debiti (Και Άφες Ημίν τα Χρέη Ημών) (δείτε το trailer εδω), που έχει πολλά να πει για όσα ζούμε και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Υπό τις απειλές των πιστωτών του, ένας άνεργος πιάνει δουλειά ως βοηθός ενός συλλέκτη χρεών. Αλλά σύντομα ανακαλύπτει ότι η συμφωνία του με το διάβολο έχει απρόσμενο κόστος. Διαθέσιμο από 4 Μαΐου.

Απο την λίστα ξεχωρίσαμε επίσης, την ταινία Manhunt (4/5), όπου ένας Κινέζος δικηγόρος φαρμακοβιομηχανιών, που έπεσε θύμα σκευωρίας, συνεργάζεται με έναν ευφυή Γιαπωνέζο ντετέκτιβ για να σταματήσουν μια επικίνδυνη εταιρική πλεκτάνη και το ντοκιμαντέρ Evil Genius: The True Story of America’s Most Diabolical Bank Heist (11/5) που ερευνά την αληθινή ιστορία ενός πιτσαδόρου που λήστεψε μια τράπεζα και στη συνέχεια πέθανε από την έκρηξη βόμβας που ήταν δεμένη στο λαιμό του.

Αν λοιπόν περιμένεις με ανυπομονησία το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς, ψάχνεις να παρακολουθήσεις μία καινούρια, η προσπαθείς να εντοπίσεις την τέλεια ταινία για το βράδυ σου δες παρακάτω το video που ακολουθεί.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss