Τι τηλεθέαση έκανε το Πρωινό χωρίς τη Δούκισσα Νομικού;

Αισθητή ήταν η απουσία της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό.

Δυναμικά ξεκίνησε η εβδομάδα για τις εκπομπές της πρωινής ζώνης, ωστόσο αισθητή ήταν η απουσία της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ο Γιώργος Λιάγκας χωρίς τη Δούκισσα σημείωσε τηλεθέαση 13,6% στο δυναμικό κοινό, περνώντας πάνω από την Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά. Ωστόσο, την πρωτιά κράτησε η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Στο σύνολο, η τηλεθέαση για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έφτασε στο 14,3%.
Η αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1, επισημοποίησε την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το κανάλι και την εκπομπή «Το Πρωινό».

Στην πρώτη ανάρτηση της Δούκισσα δεν έλειψαν και οι αιχμές αλλά πάντα με… το γάντι.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:
Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1.

Η πρώτη ανάρτηση της Νομικού:
«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν» έγραψε η Δούκισσα.
Η δήλωση του Λιάγκα:
«Τώρα πρέπει να πούμε κάτι… όπως γνωρίζεται η Δούκισσα Νομικού δεν θα είναι στην εκπομπή, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε για δύο με τρεις εβδομάδες. Εγώ θα της ευχηθώ ότι κι αν κάνει να περάσει πάρα πολύ καλά και απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, καλή ε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss