Τηλεθέαση: Κρατά την πρωτιά ο Γιώργος Λιάγκας – Τι έκανε η Σκορδά

Τηλεθέαση: Συνεχίζονται οι μάχες στην πρωινή ζώνη της μικρής οθόνης. Οι infotainment πλέον εκπομπές «κονταροχτυπιούνται» με τα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο και ο νικητής είναι ξεκάθαρος.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας και το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σημείωσε 16,3% στο σύνολο και 15,1% στους τηλεθεατές 18-54. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος συνεχίζει να ασχολείται με τα κοινωνικά θέματα, ενώ η Μαρία Κορινθίου βάζει την πινελιά της στις πιο ανάλαφρες στήλες. Το αποτέλεσμα φαίνεται ότι κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού και αφήνει τον ανταγωνισμό πίσω.
Στη δεύτερη θέση, χθες, βρέθηκε το «Πρωινό Μας» στο ΣΚΑΪ. Η Φαίη Σκορδά εμφανίσθηκε με υψηλότερα ποσοστά από τα συνηθισμένα, συγκεντρώνοντας 12,6% στο σύνολο και 11,2% στο δυναμικό κοινό. Τα στελέχη του καναλιού και η ομάδα της εκπομπής εξετάζουν τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν προκειμένου να ανέβουν ακόμη περισσότερο τα νούμερα.

Η «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA, έκανε 12,1% στο σύνολο και 9,8% στους τηλεθεατές 18-54. Η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη!» του MEGA σημείωσε 9,6% στο σύνολο και 8% στο δυναμικό κοινό, ενώ το «Breakfast@STAR», με τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, έκανε 5,9% και 10,6% αντίστοιχα. Το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του ΟPEN με τη Μπέττυ Μαγγίρα δεν ξεπέρασε το 4,4% στ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss