Tηλεθέαση: Ο Γιώργος Λιάγκας ανεβαίνει «επικίνδυνα»

Τι κάνουν οι ανταγωνιστές στην πρωινή ζώνη

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυλά η φετινή τηλεοπτική σεζόν στην πρωινή ζώνη. Ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αποδεικνύεται σε κυρίαρχο της περιόδου, καθώς έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στα κοινωνικά ζητήματα και στα θέματα που ορίζει η επικαιρότητα. Τις τελευταίες ημέρες, ειδικά, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος βλέπει τα νούμερα του «Πρωινού» να ανεβαίνουν πολύ.
Χαρακτηριστικά, χθες Τρίτη, το μαγκαζίνο του καναλιού του Αμαρουσίου σημείωσε 19,5% στο σύνολο και 15,3% στο δυναμικό κοινό αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε η «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA, που έκανε 12,1% στο σύνολο και 14,6% στους τηλεθεατές 18-54.

Η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη!» διατηρεί ένα σταθερό κοινό, που μεταφράστηκε χθες σε 11% στο σύνολο και 12,1% στο δυναμικό κοινό. Όσον αφορά στη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό Μας» στο ΣΚΑΪ, η παρουσιάστρια δεν έχει βρει ακόμη τη χρυσή τομή για να δει τα νούμερά της να ανεβαίνουν. Έτσι, την Τρίτη, αρκέστηκε στο 10,6% στο σύνολο και μόλις στο 8% στο δυναμικό κοινό.
Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του STAR, «Breakfast@STAR», με τους Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, έκανε 6,5% και 10% αντίστοιχα. Το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του ΟPEN με τη Μπέττυ Μαγγίρα δεν ξεπέρασε το 3,3% στο σύνολο και το 4,2% στο δυναμικό κοινό.

Να σημειωθεί ότι οι πολύ πρωινές εκπομπές, το «Happy Day» στον ALPHA και το «MEGA Καλημέρα», βαδίζουν σε σταθερή τροχιά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που λέει την πρώτη καλημέρα στις 07.45 και παραμένει στη συχνότητα του ALPHA μέχρι τις 10.00, έκανε χθες 13,6% στο σύνολο και 18,6% στο δυναμικό κοινό. Η Ελεονώρα Μελέτη στο MEGA (από τις 08.00 έως τις 10 …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss