Tips από influencers για να έχεις πολλά likes στο instagram σου!

Οι διάφορες influencers του instagram καταφέρνουν να έχουν χιλιάδες likes, τεράστιο κοινό και πολλές προτάσεις για χορηγίες και συνεργασίες από εκεί που ξεκίνησαν από το μηδέν. Κατάφεραν δηλαδή να ανεβάσουν τον λογαριασμό τους στο instagram με μερικά κολπάκια τα οποία μπορούν να βοηθήσουν τον οποιοδήποτε να βελτιώσει το προφίλ του στα social media.

Πως μπορείς να το κάνεις και εσύ αυτό; Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές και δες το προφίλ σου να απογειώνεται!

5 Συμβουλές για να ανεβάσεις τον λογαριασμό σου στο instagram!

Άλλαξε το προφίλ σου σε εταιρικό!

Στις ρυθμίσεις του προφίλ σου υπάρχει μια επιλογή όπου μπορείς να μετατρέψεις το προσωπικό σου προφίλ σε εταιρικό προφίλ. Η ρύθμιση αυτή σου δίνει πρόσβαση σε επιπλέον δεδομένα και στατιστικά σχετικά με το προφίλ σου τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για να καταλάβεις τι αρέσει στο κοινό σου.

Για παράδειγμα θα μπορείς να βλέπεις πόσες αποθηκεύσεις έχει το κάθε ποστ σου, πόσα άτομα προσέγγισαν το προφίλ σου μέσω ενός story καθώς επίσης τα ποσοστά των ακολούθων σου σε φύλο και ηλικία!

Δες επίσης:4 Makeup artists που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram!

Φρόντισε να μπορεί το κοινό σου να ταυτιστεί με το περιεχόμενο σου!

influencer κάνει το μακιγιάζ της

influencer κάνει το μακιγιάζ της

Το να μπορεί το κοινό σου να ταυτιστεί μαζί σου είναι από τα πιο σημαντικά βήματα για ένα επιτυχημένο προφίλ στο instagram. Δείχνοντας τον πραγματικό εαυτό σου και τη καθημερινότητα σου (πάντα με μέτρο) οι ακόλουθοι σου θα νιώθουν πιο κοντά με εσένα. Μη διστάσεις να δείξεις μέρες που είσαι προβληματισμένη, θλιμμένη ή ανασφαλής καθώς έτσι θα δείξεις μια πιο ανθρώπινη, ρεαλιστική εικόνα την οποία θα εκτιμήσουν οι ακόλουθοι σου!

Δες επίσης: Η Ελληνίδα youtuber που αξίζει να παρακολουθείς!

Κάνε ποστ τις σωστές ώρες της ημέρας!

instagram

instagram

Κάτι που μπορεί να έχεις ήδη παρατηρήσει που εππιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά δεδομένα του instagram είναι το ότι η ώρα που ποστάρεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πόσο καλά θα πάει το κάθε ποστ σου. Οι καλύτερες ώρες για δημοσιεύσεις είναι το μεσιμέρι όπου οι περισσότεροι γυρίζουν από τις πρωινές τους υποχρεώσεις και χαλαρώνουν στο κινητό!

Δες επίσης: 10 Γραμμωμένα αγόρια του Instagram για να κάνεις follow!

Δημιούργησε ένα μοναδικό προφίλ με τη προσωπική σου αισθητική!

ωραία αισθητική σε προφίλ στο instagram

ωραία αισθητική σε προφίλ στο instagram

Είναι σημαντικό το να έχεις το δικό σου προσωπικό στυλ, μια μοναδική αισθητική ή στυλ στο τρόπο που βγάζεις φωτογραφίες και ποστάρεις stories. Πρέπει να βρεις έναν τρόπο να ξεχωρίσεις έτσι ώστε να κερδίσεις τους ακολούθους σου. Δημιούργησε ένα ιδιαίτερο προφίλ, με ωραία χρώματα και ποικιλία στο περιεχόμενο βάζοντας ταυτόχρονα στοιχεία της αισθητικής σου.

Δες επίσης: 8 Καλύτερες γυναίκες influencers του Instagram!

Για παράδειγμα μπορεί να είσαι λάτρης του ασπρόμαυρου ή να αγαπάς τα ταξίδια και αν δημιουργήσεις μια ταξιδιωτική αισθητική στο προφίλ σου!

Μη χάνεις την επαφή με τους followers σου!

γυναίκα βγάζει selfie

γυναίκα βγάζει selfie

Το instagram έχει 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες επομένως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Αν λοιπόν αφήσεις ανενεργό το προφίλ σου για αρκετές μέρες τίθεται ο κίνδυνος να χάσεις τη προσοχή των followers σου και να πέσει γενικότερα το προφίλ σου. Φρόντισε να είσαι συνεπής στις δημοσιεύσεις αλλά και στα instagram stories σου για καλύτερα αποτελέσματα.

Αν δυσκολεύεσαι στο κομμάτι της συνέπειας μην ανησυχείς καθόλου, υπάρχει και για αυτό λύση. Υπάρχουν δωρεάν εφαρμογές στο app store με τις οποίες μπορείς να προγραμματίσεις τη δημοσίευση ενός ποστ ακριβώς την ώρα που εσύ διαλέξεις!

Μοίρασε την αγάπη σου εαν βρήκες το άρθρο ενδιαφέρον πατώντας στη καρδούλα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss