Της Ελλάδος τα Παιδιά: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη σειρά που καθιέρωσε τον Κώστα Ευριπιώτη

Ο Κώστας Ευριπιώτης, ο «παλιός» από τη δημοφιλή σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» πέθανε το βράδυ της Πέμπτης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όσους τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους του στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Μαζί του, μέχρι την τελευταία στιγμή, η οικογένειά του. Οι δύο πολυαγαπημένοι του γιοι, η πρώην σύζυγός του και η σύντροφός του τα τελευταία χρόνια. Άγρυπνοι εδώ και πολλούς μήνες, ταλαιπωρημένοι από την κούραση, περίμεναν ένα θαύμα για να σωθεί ο άνθρωπός τους.

Πρωταγωνίστησε και συμμετείχε σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Ο ρόλος που τον καθιέρωσε ήταν αυτός στην τηλεοπτική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» όπου υποδυόταν τον σμηνίτη, Γιώργο Βλάχο, ένας ρόλος που έχει αφήσει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Της Ελλάδος τα Παιδιά: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη σειρά που καθιέρωσε τον Κώστα Ευριπιώτη

Η σειρά έχει αγαπηθεί από ανθρώπους κάθε ηλικίας και συνεχίζει να κερδίζει νέους fans. Αυτό συμβαίνει μέσω των τηλεοπτικών επαναλήψεων, των επεισοδίων που υπάρχουν στο youtube, αλλά και στο γεγονός ότι πολύ συχνά, ατάκες ή σκηνές από επεισόδια γίνονται memes που κάνουν τον γύρο τον social media διατηρώντας αναμμένη την φλόγα που άναψε ο δημιουργός της, Δημήτρης Βενιζέλος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss