To αγγλικό ποδόσφαιρο πάει στο Χόλιγουντ! «Επιβεβαιωμένα κρούσματα» λατρείας | Sportdog Team

Από τον James Bond στον John Rambo και από τον Luke Skywalker στον Καθηγητή Charles Xavier, οι πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης δεν έκρυψαν ποτέ την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο. Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παραθέτουμε τα «επιβεβαιωμένα κρούσματα» λατρείας για αγγλικούς συλλόγους, από μεγάλους αστέρες του Hollywood. Spoiler alert: Υπάρχουν εκπλήξεις!

Idris Elba – Arsenal

Γέννημα-θρέμα Λονδρέζος, ο Elba έχει εκφράσει πολλάκις τα «κανονιέρικα» συναισθήματα του. Μάλιστα, ο Άγγλος ηθοποιός και DJ έχει δηλώσει στο παρελθόν πως αν η μισητή αντίπαλος, Tottenham, κατακτήσει το πρωτάθλημα τότε εκείνος θα αρρωστήσει. «Θα αρρωστήσω, κυριολεκτικά θα ξεράσω. Τόσα χρόνια δεν κατάφερναν κάτι τρομερό, οπότε οι πρόσφατες επιτυχίες τους στο πρωτάθλημα νομίζω ότι είναι αρκετές».

celebrity fans

Tom Hanks – Aston Villa

Tις ώρες που δεν αποκρυπτογραφεί γρίφους ως Robert Langford, ο Αμερικανός ηθοποιός φαίνεται να παρακολουθεί αρκετά ποδόσφαιρο. Πέρα από την αγάπη του για τη χώρα μας λοιπόν, ο Tom Hanks έχει κι άλλες «αγάπες», με την Aston Villa να είναι μια από αυτές. Μάλιστα, η σχέση του με τους «Χωριάτες» προέκυψε με ιδιαίτερο τρόπο, καθώς ο Hanks «μαγεύτηκε» από το εύηχο -όπως ισχυρίστηκε- όνομα της ομάδας, παρά για την ιστορία της ή την πορεία της στο πρωτάθλημα.

celebrity fans

Mark Hamill – Wolves

«Πριν πολλά χρόνια σε έναν μακρινό γαλαξία…» ο Luke Skywalker στον ελεύθερο του χρόνο μάλλον παρακολουθούσε κάποιο διαγαλαξιακό πρωτάθλημα. Στην πραγματικότητα, ο γιός του Darth Vader από τον «Πόλεμο των Άστρων», είναι λάτρης της… γήινης Wolves. Και αυτή η λατρεία κρύβει από πίσω μια πολύ αστεία ιστορία. Συγκεκριμένα, ο Hamill ρωτήθηκε στο Twitter αν του αρέσουν οι «Λύκοι», με τον ηθοποιό να καταλαβαίνει ότι η ερώτηση αφορά το ζώο και όχι την ομάδα των Midlands. Ωστόσο, όταν λύθηκε η παρεξήγηση εκείνος επέλεξε να μείνει πιστός στην απάντηση του, δηλώνοντας: «Αφού όλοι ενθουσιάστηκαν τόσο, επιβάλλεται να είμαι οπαδός τους».

celebrity fans

Keira Knightley – West Ham

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες μένουν ουδέτερες στο ερώτημα «Τι ομάδα υποστηρίζεις»; Η Keira Knightley όχι μόνο δεν μένει ουδέτερη, αλλά δηλώνει παθιασμένη οπαδός της West Ham. Άλλωστε η Αγγλίδα ηθοποιός είναι γνωστή για τον ποδοσφαιρικό της χαρακτήρα, αφού την έχουμε απολαύση στην καλτ, πλέον, ταινία «Καν’ το όπως ο Beckham». Για την λατρεία της στο σύλλογο του Λονδίνου έχει μιλήσει και στο «Late Night» τ̶ο̶υ̶ ̶Α̶ρ̶ν̶α̶ο̶ύ̶τ̶ο̶γ̶λ̶ο̶υ̶ του Seth Meyers, όπως επίσης και για την αγάπη της για το σύνθημα «Forever Blowing Bubbles». «Το τραγούδι που ακούγεται πριν από κάθε αγώνα είναι φανταστικό. Όλοι στις εξέδρες απλά γεμίζουν το γήπεδο με φούσκες. Παρόλα αυτά, με προβληματίζει το γεγονός ότι το τραγούδι είναι λυπηρό. Δεν αφορά κάποια επιτυχία, αλλά αποτυχία και ανεκπλήρωτα όνειρα. Ίσως για αυτό να μην αποτελεί έκπληξη που η ομάδα μου χάνει συνέχεια».

celebrity fans

Cameron Diaz – Brentford

Μπορεί η ίδια να μην έχει αναφερθεί στην οπαδική της προτίμηση, ωστόσο ο πρώην πρόεδρος της Brentford, Dan Tana, έκανε την αποκάλυψη: «Η Cameron επισκέπτεται πάντα το Griffin Park, όταν βρίσκεται στο Λονδίνο». Φυσικά, οι «Μέλισσες» αγωνιζόνται πλέον στο νεόδμητο Brentford Community Stadium και μένει να δουμε εάν η 48χρονη ηθοποιός θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της και σε αυτό το στάδιο.

celebrity fans

Daniel Craig – Liverpool

Μεγάλος φαν των «Κόκκινων» δηλώνει ο άνθρωπος που ενσάρκωσε τον James Bond στη «μεγάλη οθόνη». Ο Daniel Craig έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο Anfield στο παρελθόν, στηρίζοντας έμπρακτα την αγαπημένη του ομάδα. Ωστόσο, η εν λόγω λατρεία είχε γίνει αντικείμενο μεγάλης συζήτησης στα social media, καθώς ο «Πράκτωρ 007» ως χαρακτήρας ανήκει σε όλη την Αγγλία και δε θα έπρεπε να υποστηρίζει κάποιο σύλλογο.

celebrity fans

Elijah Wood – West Ham

Γνωστός για τον ρόλο του ως Frodo Baggins στην ταινία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», ο Wood είχε δεχθεί πιέσεις από τον συμπρωταγωνιστή του Dominic Monaghan για να υποστηρίξει τη Manchester United. Παρόλα αυτά, μετά από μια αναμέτρηση της West Ham που παρακολούθησε για πρώτη φορά, τρελάθηκε και ήταν σίγουρος πλέον για την ομάδα που θα υποστηρίζει. Μάλιστα, η αντίδραση του ήταν τέτοια που οι φίλοι της ομάδας του Manchester μάλλον πρέπει να αισθάνονται άβολα. Συγκεκριμένα αναφώνησε έκπληκτος, «Γαμ** την τρέλα μου, αυτοί (σ.σ. η West Ham) είναι πολύ καλύτεροι».

celebrity fans

Samuel L. Jackson – Liverpool

Πίσω στο 2002, ο αμερικανός ηθοποιός βρίσκεται στο Liverpool για τα γυρίσματα της ταινίας «51st State». Στο πλαίσιο αυτό, θα επισκεφθεί το Anfield για να παρακολουθήσει αναμέτρηση των «Κόκκινων», κάτι το οποίο θα αποδειχθεί μοιραίο για να «κολλήσει το μικρόβιο».

celebrity fans

Hugh Grant – Fulham

Ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς στη Βρετανία, ο Hugh Grant εμφανίζεται συχνά-πυκνά στις αναμετρήσεις της Fulham.

celebrity fans

Daniel Day-Lewis – Milwall

Μεγαλώνοντας στις κακόφημες γειτονιές του Γκρήνουιτς ο Day-Lewis δεν ξέφυγε από τις συνήθειες των ντόπιων. Λάτρης του ποδοσφαίρου, δεν εγκατέλειψε ποτέ τα συναισθήματά του για τη Milwall. «Ένα σπίτι γεμάτο βιβλία για την τέχνη και την ποίηση ήταν πάντα καλό, αλλά εγώ ενθουσιαζόμουν από το δρόμους γύρω από το Λιούισαμ, το Νιου Κρος και το Ντέπτφορντ. Υποστήριζα τη Milwall από πάντα και κάθε Σάββατο ήμουν στις εξέδρες μαζί με τους υπόλοιπους χούλιγκανς».

celebrity fans

Sir Patrick Stewart – Huddersfield

Ο μεγαλωμένος στο Γιορκσάιρ ηθοποιός είναι χρόνια ακόλουθος της Huddersfield. Ο… «Professor X» των X-Men θαύμαζε εξίσου την Leeds της εποχής των 70s. και του Don Revie, όμως παραμένει πιστός στην πρώτη του αγάπη. «Ναι ήμουν φαν (σ.σ. της Leeds), αλλά δεν είναι ομάδα του τόπου μου. Άλλωστε υπάρχει κάτι ξεχωριστό στη Huddersfield και την ιστορία της, παρόλο που οι μεγάλες επιτυχίες είναι πίσω στα 20s και στις ένδοξες ημέρες του Herbert Chapman».

celebrity fans

Kevin Costner – Arsenal

Η σχέση του Costner με την Arsenal ξεκινά περίπου 20 χρόνια πριν, όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Ρομπέν των Δασών», ήρθε σε επαφή με την ποδοσφαιρική κουλτούρα και φιλοσοφία των Άγγλων. Μάλιστα, ο σταρ του Hollywood είναι τόσο δεμένος με την ομάδα που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει αναφορά στους «Κανονιέρηδες» στην ταινία «Criminals» όπου πρωταγωνίστησε. Για κακή του τύχη, ο λονδρέζικος σύλλογος μπλόκαρε αυτήν την προσπάθεια, καθώς έκρινε ότι η ταινία ήταν αρκετά βίαιη.

celebrity fans

Sylvester Stallone – Everton

Ο διάσημος ηθοποιός είναι μεγάλος φαν των «Ζαχαρωτών», έχοντας μάλιστα επισκεφθεί το Goodison Park στο παρελθόν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο «Rocky Balboa» είχε την ευκαιρία να αγοράσει την ομάδα στο παρελθόν, κάτι που φυσικά δεν προχώρησε, με τον ίδιο να μετανιώνει για τη χαμένη ευκαιρία.

celebrity fans

Will Ferrell – Chelsea

Ο επιτυχημένος κωμικός είναι γνωστός για την σχέση του με τους «Μπλε» του Λονδίνου. Το 2009 σε φιλικό προετοιμασίας της Chelsea στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Ferrell εμφανίστηκε τιμής ένεκεν ως αρχηγός της ομάδας πριν την έναρξη της αναμέτρησης, δίπλα στον John Terry. Αναπόφευκτα, η Chelsea δε θα γλίτωνε από το καυστικό χιούμορ του, με τις δηλώσεις του να στοχοποιούν στο παρελθόν το στυλ παιχνιδιού του Jose Mourinho. «Συνέχισε να παίζεις άμυνα φίλε. Συνέχισε να κλείνεσαι με εφτά παίκτες στην περιοχή. Το αγαπώ αυτό. Το αγαπώ!».

celebrity fans

Catherine Zeta-Jones – Swansea

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σουόνσι της Ουαλίας. Θα μπορούσε να υποστηρίζει διαφορετική ομάδα; Η διάσημη ηθοποιός έκανε γνωστή την αγάπη της για το σύλλογο το 2013, μετά την κατάκτηση του League Cup. Μάλιστα, οι «κακές γλώσσες» λένε πως έχει καταφέρει να κάνει και τον σύζυγο της, Michael Douglas, φαν των «Κύκνων».

celebrity fans

ΠΗΓΗ: eyap.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss