To θρίλερ πανδημίας του Michael Bay έρχεται online για… λίγο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Όλα πλέον είναι διαφορετικά και δεδομένα θα χρειαστεί χρόνος, ώστε να επανέλθουν και τα γυρίσματα σε μια “κανονικότητα”, ωστόσο ο Michael Bay έκανε την πρώτη του μετά-καραντίνας ταινία.

Στην Αμερική η πανδημία του κορωνοϊού.. σαρώνει και έτσι είναι αυστηρά τα πράγματα. Ωστόσο ο Michael Bay έκανε την πρώτη ταινία που γυρίστηκε και ολοκληρώθηκε μετά το lockdown σε ένα δυνατό θρίλερ πανδημίας, το οποίο θα βγει στις 11 Δεκεμβρίου σε streaming για ενοικίαση 48 ώρων με τιμή 19.99 δολάρια.

Η ταινία “Songbird” γυρίστηκε σε 5 βδομάδες, έχει τον Michael Bay στην παραγωγή, ενώ πίσω από τις κάμερες είναι ο σκηνοθέτης του Into the Dark, Adam Mason, με πρωταγωνιστές τους KJ Apa, Sofia Carson, ενώ πρωταγωνιστούν και οι Alexandra Daddario, Bradley Whitford, Craig Robinson, Demi Moore, Paul Walter Hauser.

Η ταινία εξελίσσεται δυο χρόνια από τώρα με την πανδημία να βρίσκεται ακόμα στο επίκεντρο, ο ιός Covid-23 είναι ακόμα πιο επικίνδυνος και θα υπάρχουν ακόμα απαγορεύσεις, ενώ είχαν αρθεί. Ελπίζουμε να μην το δούμε και στην πραγματικότητα αυτό.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss