To ντοκιμαντέρ του Martin Scorsese για το Netflix έχει μεγάλο ενδιαφέρον – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Ο Martin Scorsese είναι με διαφορά εδώ και δεκαετίες ένας από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες, με αμέτρητες υπέροχες ταινίες, σε μια πλούσια φιλμογραφία διαφορετικών ειδών, με ένα ακόμα ωραίο project που θα δούμε.

To ντοκιμαντέρ του Martin Scorsese για το Netflix έχει μεγάλο ενδιαφέρον, έχει τίτλο «Pretend It’s a City» και εστιάζει στην Νεοϋορκέζα συγγραφέα, Φραν Λίμποουιτς με την πρεμιέρα να είναι στις 8 Ιανουαρίου στην πλατφόρμα.

Η επίσημη περιγραφή από το Netflix είναι η εξής: “Η Φραν Λίμποουιτς ξέρει τι της αρέσει – και τι δεν της αρέσει. Και δεν θα περιμένει από εσάς πρόσκληση για να σας το πει. Εδώ και δεκαετίες, η κριτικός και δοκιμιογράφος εκφράζει τις απόψεις της, ενίοτε γκρινιάρικα, πάντα τολμηρά. Νεοϋορκέζα ως το κόκκαλο, η Λίμποουιτς ανήγαγε την ειλικρίνεια σε μορφή τέχνης, μεταμφιέζοντας τις πραγματιστικές παρατηρήσεις της για την πόλη και τους κατοίκους της σ’ έναν αιχμηρό σχολιασμό διαρκείας, από τον οποίο δεν γλιτώνει κανείς. Δίνοντας στις σκέψεις της Λίμποουιτς τη μορφή του αναίσχυντα διασκεδαστικού οδηγού που θα ήθελε κάθε Νοεϋορκέζος, το «Pretend It’s a City» δίνει βήμα στην κλασική αστική φωνή για να μιλήσει για θέματα που εκτείνονται από τους τουρίστες, τα λεφτά, τον υπόγειο και τις τέχνες, ως την όχι-τόσο-απλή δράση του να περπατήσεις στην Times Square (υπάρχει ο σωστός τρόπος να το κάνεις). Στη διαδρομή, το παρελθόν της ίδιας της Λίμποουιτς έρχεται στο προσκήνιο: μια ζωή που διακρίνεται από συνεχή περιέργεια και αναζωογονητική ανεξαρτησία.”

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss