To πιο έξυπνο trick για να φορέσεις φέτος το πουλόβερ ή το φούτερ σου

Μία «μικρή» λεπτομέρεια, στον τρόπο που θα βάλεις την μπλούζα σου, μπορεί να κάνει μία «μεγάλη» διαφορά.

Ας είμαστε ρεαλίστριες: εκτός από φόρμες, κολάν, φούτερ και πουλόβερ, ελάχιστα άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας χρησιμοποιούμε το τελευταίο διάστημα. Kαι αυτό το «τελευταίο διάστημα» ίσως πάρει παράταση και τους επόμενους μήνες. Θέλουμε να δείξουμε αισιοδοξία και να βγάλουμε τα party dresses από την ντουλάπα μας, αλλά από την άλλη θέλουμε να είμαστε και ρεαλίστριες και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να «τελειοποιήσουμε» τους τρόπους που φοράμε τα παραπάνω fashion items.

Ξεκινώντας από τα πουλόβερ και τα φούτερ! Υπάρχει ένα στυλιστικό trick που αφορά τα πιο δημοφιλή είδη μπλούζας για το 2020 και όταν το εφαρμόζουμε μας δείχνει αυτόματα και πιο λεπτές -τονίζοντας τη μέση μας- και ultra stylish. Ποιο είναι αυτό; Είναι πολύ απλό, δυναμικό και έχει και κάτι από το mannish style που τόσο αγαπάμε. Γίνεται πολύ εύκολα με δύο τρόπους: πρώτον βάζεις μόνο ένα σημείο του top σου μέσα από το παντελόνι ή τη φόρμα σου, αρκεί αυτό το σημείο να είναι μπροστά στο μέσο της κοιλιάς. Δεύτερον βάζεις ολόκληρο το φούτερ ή το πουλόβερ σου από μέσα από ό,τι φοράς από κάτω.
leyko fouter
Και με τους δύο αυτούς τρόπους δημιουργείς το «εφέ της λεπτής μέσης» και δίνεις και ένα stylish twist ακόμα και στο πιο συμβατικό σύνολο. Είμαστε που είμαστε κλεισμένες μέσα στο σπίτι όλη τη μέρα, ας είμαστε τουλάχιστον λίγο εφευρετικές σε ό,τι αφορά το ντύσιμό μας. Ακόμα και το homewear μας!
Δες επίσης: Oδηγός Αγοράς: 10 κλασικές τσάντες που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις την «Black Friday»
mayro poylover

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss