To “Πολωνικό 50 Shades Of Grey” θα έχει sequel που θα είναι ακόμα πιο… εξωφρενικό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Η ταινία 365 Days είναι το Πολωνικό50 Shades Of Grey, για το οποίο σας είχαμε αναφέρει την αποψη μας και όπως έχει γίνει γνωστό θα έχει και sequel. Θα βασίζεται μάλλον στα βιβλία (Ten dzień (That Day) και Kolejne 365 dni (Another 365 Days)).

Στις επόμενες ταινίες και ειδικά στο πρώτο sequel η υπόθεση εστιάζει στην Laura που θα επιβιώσει από την απόπειρα δολοφονίας, αλλά θα την απαγάγουν μια ακόμα φορά. Αυτή τη φορά είναι ο Marcelo ‘Nachos’ Matos, τον οποίο ωστόσο θα ερωτευτεί επίσης και έτσι θα έχουμε ένα ερωτικό τρίγωνο. Μετέπειτα (και εδώ πάμε στο τρίτο βιβλίο) η Laura μένει έγκυος, αλλά αποβάλλει και εθίζεται στο αλκοόλ. Για να μείνει ζωντανή θα πρέπει να έχει ένα μόσχευμα καρδιάς που της εξασφαλίζει ο νυν σύντροφος της, αλλά ο Massimo δεν μένει αμέτοχος και σκοτώνει το σκυλί της, στέλνωντας της το σε κουτί. Δεν μένει όμως εκεί, αλλά την απαγάγει ξανά και προσπαθεί να την αφήσει έγκυο ναρκώνοντάς τη, αλλά στο τέλος η Laura δραπετεύει με τον Nacho και μένει έγκυος με το δικό του παιδί σε μια ακόμα εξωφρενική εξέλιξη.

Η υπόθεση για την πρώτη ταινία είναι η εξής: Ο Massimo είναι μέλος της οικογένειας μαφίας της Σικελίας και η Laura είναι διευθυντής πωλήσεων. Δεν περιμένει ότι σε ένα ταξίδι στη Σικελία προσπαθώντας να σώσει τη σχέση της, ο Massimo θα την απαγάγει και θα της δώσει 365 ημέρες για να ερωτευτεί μαζί του.

H σκηνοθεσία είναι από τις Barbara Bialowas, Tomasz Mandes, ενώ παίζουν οι Michele Morrone, Anna Maria Sieklucka, Bronislaw Wroclawski, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss