To απίστευτο αρνητικό ρεκόρ για την σειρά Better Call Saul στα “τηλεοπτικά Oscar” – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

To Better Call Saul ήταν άκρως επιτυχημένο και σίγουρα ένα από τα καλύτερα spinoff που έχουν γίνει. Tο φινάλε για την σειρά στην έκτη σεζόν ήταν εντυπωσιακό και για το AMC με την μεγαλύτερη τηλεθέαση μετά το 2017, ωστόσο η σειρά πρόσφατα έκανε ένα αρνητικό ρεκόρ. Στα πρόσφατα βραβεία των Emmy, η σειρά ολοκλήρωσε μια διαδρομή 46 υποψηφιοτήτων, χωρίς καμία νίκη από το 2015 που πρωτοξεκίνησε. Σ’ αυτή την τελετή είχε προταθεί στις κατηγορίες Outstanding Drama Series, Bob Odenkirk για Outstanding Lead Actor και της Rhea Seehorn στο Outstanding Supporting Actress.

Το Better Call Saul τοποθετείται έξι χρόνια πριν ο Saul Goodman γνωρίσει τον θρυλικό Walter White. Όταν τον συναντάμε, ο άντρας που θα γίνει ο Saul, είναι γνωστός ως Jimmy McGill, ένας μικρός δικηγόρος που ψάχνει το πεπρωμένο του και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα. Ο Mike Ehrmantraut, ο οποίος είναι ένας ακόμη αγαπημένος χαρακτήρας από τον κόσμο του Breaking Bad, εργάζεται μαζί και συχνά εναντίον του Jimmy. Η σειρά θα ακολουθήσει την μεταμόρφωση του Jimmy στον ένα και μοναδικό ποινικό δικηγόρο Saul Goodman.
Δημιουργοί της σειράς είναι οι Vince Gilligan και Peter Gould, ενώ πρωταγωνιστούν οι Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Michael McKean, Rhea Seehorn, Patrick Fabianκαι Michael Mando.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss