Το Beat γίνεται FREE NOW με στόχο να γίνει η απόλυτη εφαρμογή μικροκινητικότητας μέσα στην πόλη

Η γνωστή εφαρμογή Beat προχωρά σε αλλαγή του brand της η οποία δεν περιορίζεται μόνο στη μετονομασία της σε FREE NOW αλλά και στον τρόπο λειτουργίας, φιλοδοξώντας να γίνει το «super app των μετακινήσεων».

Από σήμερα, οι χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής θα ενημερώνονται μέσω της εφαρμογής ότι το Beat app θα καταργηθεί, δίνοντας τη θέση του στο FREE NOW, την εφαρμογή της μητρικής εταιρείας που αποτελεί κοινοπραξία των BMW Group και Mercedes-Benz Group. Με διεθνή παρουσία, η εφαρμογή FREE NOW δεν περιορίζεται μόνο στην εύρεση ταξί αλλά προτείνει και άλλους τρόπους μικροκινητικότητας μέσα στην πόλη, κάτι που αποτελεί και το όραμα της εταιρείας για την Αθήνα και τη Θεσ/νικη. 
Η μετάβαση από την εφαρμογή της Beat σε αυτή της FREE NOW αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο μήνα, με τους χρήστες να μπορούν από αυτή την εβδομάδα να μεταφέρουν τα στοιχεία του λογαριασμού τους στη νέα εφαρμογή. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα προσωπικά στοιχεία, τα στοιχεία πληρωμής αλλά όχι τυχόν αγαπημένοι προορισμοί και οδηγοί που θα πρέπει να δηλωθούν ξανά μιας και η νέα εφαρμογή κάνει καλύτερη χρήση των συγκεκριμένων δεδομένων. 
Στα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρει η εφαρμογή στους χρήστες είναι αρχικά η δυνατότητα χρήσης της και στο εξωτερικό όπου το FREE NOW έχει παρουσία σε 10 χώρες και σε περισσότερες από 150 πόλεις. Αυτό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss