To breathtaking show του Στέλιου Κουδουνάρη

Η ποιητική φαντασία του Luis Barragan αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης στην νέα συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020. Γνωστός ως ο αρχιτέκτοντας του »φωτός και της σιωπής» ο Barragan  χρησιμοποιεί το χρώμα και την δομή των σχεδιών του ως αναφορές στο φως και στην γαλήνη.

Το σκηνικό του show θύμιζε χωριά του Μεξικό και η μουσική μας ταξίδεψε, τα φώτα χαμήλωσαν και το show ξεκίνησε λίγο μετά τις 9.

Φωτεινά χρώματα και γεωμετρικά χαρακτηριστικά έδωσαν αμέσως μία συναισθηματική αύρα, η μουσική δυνατή και αμέσως μπήκαμε στο mood του σχεδιαστή για την επόμενη σεζόν.

Μινιμαλιστικά ρούχα με συναισθηματικό σχεδιασμό που απότερο σκοπό έχουν την γαλήνη αλλά υπηρετούν και την αναζήτηση για παντοτινή ομορφιά και μαγεία.

Με μία φορμαλιστική προσέγγιση το φως μέσα από τις δημουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη παίζει καθοριστικό ρόλο και οδηγεί στην ξεκούραση ή στην έκσταση.

Υφάσματα που μεταβάλλονται ανάλογα το φως ή την κίνηση ενώ διαφορετικές υφές συνδυάζονται με φυσικότητα.

Το χρώμα μέσα από την συλλογή του σχεδιαστή συνομιλεί με το περιβάλλον και δεν είναι ποτέ τελεσίδικο.

Τα υλικά είναι είτε φυσικά, μετάξι βαμβάκι βισκόζη είτε τεχνητά, δέρμα φιδιού κροκόδειλου ενώ υγρές μουσελίνες γυαλιστερές δημιουργούν μία υπέροχη αίσθηση οικειότητα και γαλήνης.

»Αrt is made by the alone for the alone» ( Luis Barragan).

Για μία ακόμη φορά ο Στέλιος Κουδουνάρης μας ταξίδεψε με την  συλλογή του!

Φωτογραφίες:Papadakis Press

Πηγή
Author: Σοφία Σούζα (Instagram: @souzasofias)

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss