To Cineramen έκλεισε 8 χρόνια – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Πραγματικά είναι τόσα πολλά που μπορούμε να πούμε που πιθανότατα να ξεχάσω και αρκετά. Και προετοιμαστείτε για αμέτρητα κλισέ, όπως… αρμόζει σε τέτοιου είδους άρθρα. Είναι αναπόφευκτα αλλά και “αναγκαία” στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή λοιπόν. Ξεκινήσαμε στις αρχές του 2011 σαν Cine-καμμένοι (από την σελίδα στο Facebook με τα μ, να είναι λόγω των δυο ατόμων που ήμασταν τότε), με το blogspot του Cineramen (η ιδέα έγινε από το Cine και το Men, που ενώθηκαν απλά για να είναι πιο ταιριαστό).
Το κέφι και η όρεξη για κριτικές ήταν τεράστιο, παρά τις υποχρεώσεις μας και μάλιστα τα σχόλια ήταν αρκετά θετικά, με τις παρατηρήσεις φυσικά να αποτελούν οδηγό για το μέλλον. Αργότερα ωστόσο λόγω σπουδών και άλλων υποχρεώσεων ο έτερος Cine-καμμένος (Κωνσταντίνος) αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Εδώ και μερικά χρόνια όμως υπάρχει η αμέριστη βοήθεια του Παναγιώτη στις κριτικές και όχι μόνο με ωραίες ιδέες που έχετε αγαπήσει, ενώ προσφάτως προστέθηκε στο team και ο Γιώργος Νυκταράκης.
Η όρεξη δεν έλειψε ποτέ και υπήρχαν συνεχώς ενημερώσεις και κριτικές, ώσπου υπήρξε η ιδέα να δημιουργηθεί το site και έτσι βήμα βήμα και με καθημερινή όρεξη για σινεμά και όχι μόνο φτάσαμε στα 8 χρόνια.
Ήδη υπήρχαν οι ιδέες να αρχίσει να… εξαπλώνεται το υλικό και εκτός από κριτικές, να υπάρχουν ειδήσεις, trailer, θέματα και διαφόρων ειδών αφιερώματα, ώστε να υπάρχει συνεχής ενημέρωση, ψυχαγωγία και πάει λέγοντας. Και να λοιπόν που στις αρχές Οκτωβρίου του 2014, βρεθήκαμε στον… αέρα.
Τo Cineramen ήταν γεγονός και σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss