Το Civic e:HEV θα διεκδικήσει το βραβείο Autobest 2023 – FleetNews

Η νέα γενιά του υβριδικού Civic e:HEV γίνεται το τελευταίο μοντέλο της Honda που περιλαμβάνεται στην τελική λίστα των μόλις έξι φιναλίστ οι οποίοι θα διεκδικήσουν το περίοπτο βραβείο Autobest 2023 ‘Best Buy Car of Europe’.
Το αποκλειστικά υβριδικό οικογενειακό αυτοκίνητο παρουσιάστηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά και αντιπροσωπεύει το τελευταίο στάδιο στη δέσμευση της Honda να εξηλεκτρίσει το 100% των ευρωπαϊκών mainstream μοντέλων της μέχρι το 2022.
Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ένα μοντέλο της Honda θα προταθεί ως φιναλίστ στον διαγωνισμό Autobest και η δεύτερη συνεχόμενη φορά για το Civic που συγκαταλέγεται στην τελική λίστα. Οι προηγούμενοι φιναλίστ ήταν το HR-V το 2016, το Civic το 2018 και το Jazz το 2021. Τα βραβεία Autobest απονέμει μία επιτροπή η οποία απαρτίζεται από 31 από τους πιο επιδραστικούς συντάκτες αυτοκινήτου από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι θα επιλέξουν το αυτοκίνητο που αντιπροσωπεύει την καλύτερη συνολική πρόταση για ένα ευρύ φάσμα Ευρωπαίων πελατών.
Το Civic e:HEV έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές από τους δημοσιογράφους, θέτοντας νέα σημεία αναφοράς στους τομείς της σύγχρονης αυτοκινητιστικής σχεδίασης, της προηγμένης ηλεκτροκίνησης και της ελκυστικής και περιβαλλοντικά συμβατής απόδοσης. Η τελευταία γενιά Civic προσφέρει μία αβίαστη οδηγική εμπειρία με αποδοτικές και άμεσης απόκρισης επιδόσεις, που έρχονται να συμπληρώσουν τα κορυφαία στην κατηγορία επίπεδα ευρυχωρίας, άνεσης και χρηστικότητας με βάση το σχεδιασμό.
Το σύστημα e:HEV αναπτύχθηκε πρόσφατα για το Civic και έχει σχεδιασ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss