Το είδος μπλούζας που φοράει η Ελένη Μενεγάκη την περίοδο της καραντίνας, όλες το έχουμε αγαπήσει

Lingerie, spaghetti tops, μακριά, crop, με φουσκωτά μανίκια, halter κόψιμο, με wrap γραμμή και γεωμετρικό design: η λίστα με τα tops που μπορούμε να φορέσουμε φέτος την άνοιξη είναι μακριά και ανεξάντλητη, για όλες εμάς… όχι όμως και για την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη», που παρακολουθούμε καθημερινά από τη συχνότητα του Alpha, φαίνεται με τις πρόσφατες εμφανίσεις της -τις οποίες θα βρεις συγκεντρωμένες στην παρακάτω gallery– πως έχει ήδη κάνει την επιλογή της στην κατηγορία ρούχων «το πιο αγαπημένο μου είδος μπλούζας».

Και αυτό δεν είναι άλλο από το all time classic πουκάμισο, το (σχεδόν) πάντα η Ελένη επιλέγει να συνδυάσει με παντελόνι. Με jean, skinny pants ή φαρδιά, ψηλόμεση παντελόνα η πανέμορφη, ξανθιά παρουσιάστρια έχει δείξει με τα τελευταία looks της την περίοδο της καραντίνας, πως επιλέγει να κρατήσει διαχρονικές, ενδυματολογικές «σταθερές» στην γκαρνταρόμπα της και αγαπάει τα μονόχρωμα (ροζ, λευκά και μπλε) πουκάμισα, αλλά και τα εμπριμέ με αγαπημένα μοτίβα σαν το floral και το πουά.

Η αλήθεια είναι πως εν μέσω πανδημίας κανείς δεν έχει διάθεση για «πειραματισμούς», ακόμα και να αυτοί αφορούν το look τους και όλοι επιλέγουμε να «επιστρέψουμε σε πράγματα που γνωρίζουμε και αγαπάμε», όπως ένα θηλυκό, απλό πουκάμισο που ταιριάζει με όλα!
Δες επίσης: Το να φοράμε γάντια μας προστατεύει όντως από τον Κορονοϊό;

Πηγή
Author:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss