To επικό πρώτο trailer για την ταινία Black Adam είναι εδώ! – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο Dwayne Johnson θα υποδυθεί τον Black Adam, σκηνοθέτης για την νέα ταινία θα είναι ο Jaume Collet-Serra (The Orphan, Unknown). Η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι στις 21 Oκτωβρίου και υπάρχει πλέον το πρώτο trailer.

Παίζουν οι Sarah Shahi (The Rookie, City on a Hill, Sex/Life), Aldis Hodge που θα έχει τον ρόλο του Hawkman, Noah Centineo ως Atom Smasher, Quintessa Swindell που θα υποδυθεί την Cyclone, Marwan Kenzari (Aladdin, The Old Guard). Ο Pierce Brosnan θα παίξει τον Dr. Fate (Kent Nelson) στο Black Adam, τον γιο ενός αρχαιολόγου που έχει διδαχθεί μαγεία και έχει στην κατοχή του το Helmet of Fate.
[embedded content]
Ο Black Adam ανήκει στην DC Comics είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Shazam και δημιουργήθηκε από τους Otto Binder, CC Beck. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο τεύχος της Fawcett Comics, The Marvel Family (Δεκέμβριος 1945). Παρόλο που θεωρείται ως ο αρχαίος Αιγύπτιος προκάτοχος του Captain Marvel, στα σύγχρονα κόμικ πρόκειται για έναν κακοποιό, ο οποίος προσπαθεί να καθαρίσει το όνομα και την φήμη του.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss