Το επικό trailer για την ταινία Black Panther: Wakanda Forever – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Πριν από δυο χρόνια είχαμε την μεγάλη και αναπάντεχη απώλεια για το χώρο της υποκριτικής καθώς ο ηθοποιός Chadwick Boseman (γνωστός για τον ρόλο του Black Panther) έφυγε από την ζωή σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη που είχε με τον καρκίνο.

Έδινε μάχη με τον καρκίνο στο παχύ έντερο από το 2016 χωρίς να δημοσιοποιήσει το θέμα, και τους τελευταίους μήνες είχε φτάσει σε τερματικό στάδιο. O Chadwick Boseman ήταν πεπεισμένος πως θα ξεπερνούσε το πρόβλημα υγείας με τον καρκίνο, θα ανακτούσε τα χαμένα του κιλά και θα ήταν έτοιμος για το sequel του Black Panther.
Το νέο trailer για το sequel του Black Panther που λέγεται Wakanda Forever κυκλοφόρησε και πλέον υπάρχει η επίσημη σύνοψη: Στο Black Panther: Wakanda Forever των Marvel Studios, η βασίλισσα Στο Black Panther των Marvel Studios: Wakanda Forever, η βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (συμπεριλαμβανομένης της Florence Kasumba), αγωνίζονται για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις που παρεμβαίνουν στον απόηχο του θανάτου του βασιλιά T’Challa. Καθώς οι Γουακαντιανοί προσπαθούν να προχωρήσουν το επόμενο κεφάλαιό τους, οι ήρωες μάς θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita N’yongo) και του Everett Ross (Martin Freeman) ώστε να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το βασίλειο της Wakanda.
Η ταινία, όπως αναφέρεται μέσα από διάφορες κινηματογραφι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss