Το Fatal Attraction είναι μια ακόμα… ιερόσυλη σειρά για ταινία των 80s – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Τα τελευταία χρόνια δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες να μεταφέρονται στην μικρή οθόνη και μια ακόμα έχει ανακοινωθεί. Ο λόγος για το Fatal Attraction, μιας από τις πιο χαρακτηριστικές των 80s.

Στην σειρά που βασίζεται σε ταινία πρωταγωνιστές είναι οι Lizzy Caplan (Castle Rock, The Interview), Joshua Jackson, Amanda Peet στους ρόλους των Michael Douglas, Glenn Close, και Anne Archer. Παράλληλα έχουν προστεθεί οι Alyssa Jirrels (As We See It), Toby Huss (Halloween 2018), Reno Wilson (Good Girls), Brian Goodman (Rizzoli & Isles). Το σενάριο είναι των Alexandra Cunningham, Kevin J. Hynes. Θα εξετάζει μια σειρά από επίκαιρα θέματα σε σκηνοθεσία και παραγωγή θα είναι η Silver Tree (The Flight Attendant, You).
H υπόθεση για την ταινία ήταν η εξής: Ο Νταν Γκάλαχερ (Μάικλ Ντάγκλας), ένας νεοϋορκέζος μεγαλοδικηγόρος ζει έναν ευτυχισμένο έγγαμο βιο με τη σύζυγό του Μπεθ (Αν Άρτσερ) και με τη μικρή τους κόρη Έλεν. Όταν η Μπεθ και η Έλεν αναγκάζονται να λείψουν από τη Νέα Υόρκη για το σαββατοκύριακο, ο Νταν γνωρίζεται με την Άλεξ Φόρεστ (Γκλεν Κλόουζ), μια εκδότρια που συνεργάζεται με κάποια από τις εταιρίες που έχουν ως νομικό σύμβουλο τον Νταν. Οι δυο τους περνούν ένα παθιασμένο σαββατοκύριακο, ενώ ο Νταν έχει πρώτα ξεκαθαρίσει στην Άλεξ ότι η σχέση τους θα λήξει την Κυριακή που θα επιστρέψει η σύζυγος και κόρη του από την εξοχή. Όσο κυλάει όμως το σαββατοκύριακο ο Νταν αντιλαμβάνεται ότι η Άλεξ θέλει να συνεχίσουν να συναντιούνται και μετά τη λήξη του και τον ε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss