Το Φεγγάρι σου δείχνει το πώς θα είναι οι μέρες σου από 01/09 έως 15/09

Πώς θα είναι η κάθε μέρα, για το πρώτο 15μερο του Σεπτεμβρίου;

ΟΨΕΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΑΠΟ 01/09 έως 15/09
H Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας. Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2, 5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής. Παρατήρησε τις μοίρες και το ζώδιο που γίνεται η κάθε όψη και σύγκρινε με το γενέθλιο χάρτη σου, για να ξέρεις πώς θα είναι η κάθε μέρα του μήνα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΗΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
01.09.2022 (08°56´)

Επιτέλους μία μέρα χωρίς πολλές σκοτούρες! Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τη διάθεση σου και στα πάντα βρίσκεις κάτι θετικό. Κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, χαμογελάς στον εαυτό σου και γεμίζεις δύναμη.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
02.09.2022 (18°53´)
Ξαφνικές ανατροπές ή εξελίξεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα σου. Το εάν θα σε ικανοποιήσουν ή όχι εξαρτάται από την προϋπάρχουσα κατάσταση.
ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

02.09.2022 (20°33´)
Διάφορα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα θα σου χαλάσουν τη διάθεση περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Αισθάνεσαι μία ανεξήγητη μελαγχολία ή μία πίεση τελείως ανεξήγητη. Προσπάθησε όλο αυτό να μην το μεταφέρεις στην εργασία σου, γιατί προφανώς και θα υπάρξουν επιπτώσεις. Δείξε υπομονή!
ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ
02.09.2022 (24°25´)
Έχεις μία μεγάλη αγκαλιά για όλους σήμερα. Θέλεις να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους γύρω σου και προσπαθείς να ερμηνεύσεις, να κατανοήσεις και να δικαιολογήσεις τις πράξεις τους. Σίγουρα κάποιοι έκαναν αθέλητα ένα λάθος, μην παρασύρεσαι όμως και τους αγιοποιείς όλους.
ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
02.09.2022 (26°24´)
Το μυαλό σου ψάχνει τρόπους και πιθανούς συμμάχους ώστε να φτάσεις εκεί που θέλεις όπως και να έχει. Σήμερα ίσως βρεις αυτού του είδους τη βοήθεια σε ένα πρόσωπο που δεν το περ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss