Το φινάλε του Peaky Blinders είναι διαθέσιμο και στo Eλληνικό Netflix – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Tο Peaky Blinders έχει φτάσει οριστικά στο φινάλε με την έκτη σεζόν, ωστόσο είναι καλά τα νέα για όσους θέλουν να την δουν στο Netflix μιας και βρίσκεται από σήμερα διαθέσιμη στην χώρα μας.

H έκτη σεζόν του Peaky Blinders ασχολείται με τις συμμορίες με τα ξυράφια από την Γλασκώβη και ο δημιουργός Steven Knight είπε μεταξύ άλλων: «Η αλήθεια είναι ότι στα τέλη της δεκαετίας του ’20 και του ’30 οι πιο σκληρές συμμορίες ήταν αυτές στη Γλασκώβη. Υπήρχε μια πολύ συγκεκριμένη δομή στις συμμορίες, έτσι έχω ψάξει την ιστορία αυτού. Αρχίζουν να αναμειγνύονται στα πράγματα με λίγη ευρηματικότητα, με κάποια δημιουργικότητα. Θα ξεκινήσουμε τη σειρά από το 1929 που ήταν μία εποχή μεγάλης οικονομικής αστάθειας και η πύλη προς το ‘30, όπου όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη. Συνιστά μία πλούσια φλέβα (έμπνευσης) για να αντλήσουμε από αυτήν. Μπαίνουμε στην δεκαετία του 1930 σιγά σιγά. Η οικονομική ύφεση και ο φασισμός αποτελούν μέρος της ιστορίας. Σε όλη τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας υπήρξε άνοδος του φασισμού σε όλη την Ευρώπη. Στο δικό μου μυαλό η σειρά θα τελειώσει με τις σειρήνες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου».
Δημιουργός και σεναριογράφος για την σειρά είναι ο Steven Knight (Locke), πρωταγωνιστούν οι Cillian Murphy, Tom Hardy, Helen McCrory, Paul Anderson, Sophie Rundle, Joe Cole, Finn Cole.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss