Το Fortnite: Battle Royale σαρώνει έχοντας φέρει κέρδη στην Epic άνω του 1 δισ. δολαρίων

Το φαινόμενο στο χώρο των videogames, το Fortnite:Battle Royale, συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία αποτελώντας χρυσωρυχείο για το δημιουργό του, την Epic Games.

Σύμφωνα με αναφορά της εταιρείας ερευνών SuperData, το Fortnite έχει φέρει στην εταιρεία περισσότερο από 1 δισ. δολάρια χωρίς να έχει καν κλείσει ένα χρόνο κυκλοφορίας αφού εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2017. Η ίδια αναφορά κάνει λόγο και για την τεράστια αύξηση στη δημοφιλία των παιχνιδιών Battle Royale τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ πλέον οποιαδήποτε άλλη κατηγορία παιχνιδιών με βάση τη μέτρηση των ωρών που ξοδεύουν οι gamers για να παρακολουθούν σχετικά streams.

Αναμενόμενα, το Fortnite βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με τεράστια διαφορά από το δεύτερο. Συγκεκριμένα αυτό το Μάιο οι θεατές παρακολούθησαν 700 εκατομμύρια ώρες παιχνιδιών Battle Royale, το 83% αυτών των ωρών να αφορούν αποκλειστικά το Fortnite.

Η τεράστια επιτυχία του Fortnite οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Αρχικά το παιχνίδι διατίθεται εντελώς δωρεάν με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να παίξουν απευθείας χωρίς να καταβάλλουν κάποιο αντίτιμο. Είναι διαθέσιμο σε πολλαπλές πλατφόρμες όπως PC, Mac, iOS, PS4, Xbox One, Nintendo Switch ενώ σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του και στο Android. Επιπλέον το Fortnite είναι ένα παιχνίδι που η εκμάθησή του δεν είναι δύσκολη αν και το να γίνεις πολύ καλός παίκτης, είναι μια διαφορετική ιστορία. Ακόμα είναι «πολύχρωμο», άνετο στο μάτι και οι συνεχείς ενημερώσεις που κυκλοφορεί η Epic αλλά και το πανέξυπνο Battle Pass, κρατούν τους παίχτες σε εγρήγορση οι οποίοι ασχολούνται καθημερινά.

Πολλές άλλες εταιρείες αναμένεται να ακολουθήσουν τον δρόμο του Battle Royale, ενσωματώνοντας παρόμοιο mode σε κορυφαία παιχνίδια όπως στο Call of Duty και το Battlefield.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss