To franchise του Paranormal Activity θα πάει στον… αγύριστο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το Paranormal Activity αποτέλεσε εδώ και χρόνια σίγουρα ένα από τα franchise που έχουν παρατραβήξει και θα έπρεπε να έχουν τελειώσει από την δεύτερη-τρίτη ταινία, ωστόσο το Paranormal Activity: Next of Kin θα είναι οριστικά και η τελευταία.

Ο επιτυχημένος παραγωγός ταινιών τρόμου Jason Blum, αναφέρθηκε σε ένα από τα πιο εμπορικά franchise τρόμου, τα “Paranormal Activity” που μπορεί να έκαναν αρκετά μεγάλη επιτυχία, αλλά ήρθε η ώρα να σταματήσουν μια και καλή.
Η πρώτη ταινία έκανε 193 εκ. με busget 15.000 δολαρίων και ήταν λογικά όχι μόνο να εκτιναχθούν τα κέρδη, αλλά να ακολουθήσουν κι άλλες ταινίες. Με συνολικά κέρδη άνω των 900 εκ. αλλά με μια τελευταία ταινία την οποία χαρακτήρισε ως απαράδεκτη o Blum, έφτασε η ώρα για το τέλος του franchise.
O Blum θεωρεί πολύ κακή την ταινία “Paranormal Activity: Next of Kin,” και ουσιαστικά εκείνη που ολοκληρώνει το franchise, εκτός αν σκηνοθέτης τύπου Scott Derrickson έρθει με μια πολύ καλή ιδέα, αλλά στα πλάνα δεν υπάρχει καμία άλλη ταινία Paranormal Activity.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss