To Fun Mode της σειράς Samsung Galaxy A σημειώνει ρεκόρ 2,5 δισεκατομμυρίων χρήσεων

Η Samsung Electronics Co., Ltd. αποκάλυψε ότι η λειτουργία Fun Mode, μια δυνατότητα που ενσωματώνει τους φακούς AR του Snapchat στην αποκλειστική εφαρμογή κάμερας της σειράς Galaxy A, έχει χρησιμοποιηθεί πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια φορές από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2021.

Με το Fun Mode, οι χρήστες της σειράς Galaxy A μπορούν να κάνουν λήψη φωτογραφιών και βίντεο μέσα από την αποκλειστική εφαρμογή κάμερας. Εφαρμόζοντας τους παιχνιδιάρικους και ιδιαίτερους φακούς, μπορούν να μετατρέψουν κάθε στιγμή σε διασκεδαστικό και μοναδικό περιεχόμενο που θα μοιραστούν με φίλους ή θα ανεβάσουν στα social media.
Το Fun Mode είναι αποτέλεσμα του οράματος της Samsung και του Snap να αξιοποιήσουν την πιο καινοτόμα τεχνολογία για να παρέχουν απολαυστικές εμπειρίες κάμερας. Η λειτουργία Fun Mode υποστηρίζεται από το Camera Kit του Snap, επιτρέποντας σε επιχειρήσεις και προγραμματιστές να φέρουν τη δύναμη της επαυξημένης πραγματικότητας του Snap στις δικές τους εφαρμογές.

«Οι χρήστες Samsung Galaxy αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους για να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους», σημειώνει ο Woncheol Chai, Πρόεδρος και Επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού εμπειρίας στο Mobile eXperience Business της Samsung Electronics. «Η Samsung καινοτομεί συνεχώς για να δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν περισσότερα από αυτά που αγαπούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε να διε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss