Το genius hack με τα δύο λαστιχάκια για όγκο στην αλογοουρά

Δύο λαστιχάκια και το σωστό «γύρισμα» αρκούν για να δημιουργήσεις την πιο εντυπωσιακή αλογοουρά με όγκο.

Μαζί με τον κότσο η αλογοουρά είναι το πιο εύκολο, γρήγορο και chic χτένισμα. Σε βγάζει ασπροπρόσωπη όταν έχεις μαλλιά άλουστα ή μια bad hair day, αλλά και όταν θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασικά, αφημένα μαλλιά κάτω που ίσως επιλέγεις στην καθημερινότητά σου. Σωστά δεν τα λέω; Χμμ… ναι!
Το ερώτημα είναι, όμως, τι κάνεις για να δώσεις περισσότερο όγκο στην αλογοουρά και να μην είναι flat, άρα απλή και καθημερινή. Πώς την κάνεις, δηλαδή, πιο festive. Είναι πολύ απλό! Θα χρειαστείς μόνο δύο λαστιχάκια και μια πανεύκολη τεχνική για να έχεις μπροστά στον καθρέφτη σου ένα dreamy χτένισμα.

Τι είναι η princess pony: Όλες οι παραλλαγές της πιο glam αλογοουράς της σεζόν
Το hack με τα λαστιχάκια για όγκο στην αλογοουρά
Πρώτο βήμα, λοιπόν, είναι να πιάσεις σε half-up τα μαλλιά σου. Πιάνεις, όμως, πιο πολλά μαλλιά πάνω και αφήνεις λιγότερα κάτω. Αφού με το πρώτο λαστιχάκι σταθεροποιήσεις το half up σου, πιάνεις τα μαλλιά που έμειναν και…τα χωρίζεις στη μέση ώστε να τα ενώσεις στο πιάσιμο της αλογοουράς.

https://www.instagram.com/p/CdjCbiyJ_Gi

Εκεί, τα δένεις σε ένα νέο ponytail, το οποίο πέφτει πάνω στο ήδη υπάρχον και voila. Μόλις έφτιαξες την πιο chic αλογοουρά με όγκο χωρίς απολύτως κανένα δύσκολο trick.
Για περισσότερο όγκο… επιστράτευσε το dry shampoo
Επικουρικά στο hack της αλογοουράς και για περισσότερο όγκο, μπορείς πριν πιάσεις τα μαλλιά σου να τα ψεκάσεις με dry shampoo. Ψέκασε, όμως, από αρκετή απόσταση, μετά κάνε ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλα και χρησιμοποίησε βούρτσα για ελαφρύ κρεπάρισμα.

https://www.instagram.com/p/CDTX0fdgenK

Μετά ακολούθησε το παραπάνω hack και το χτένισμά σου θα είναι σαν να βγήκε μόλις από σελίδες περιοδικού μόδας. Trust me!


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss