Το Google Pixel 7 Pro μπορεί να έχει χειρότερο τηλεφακό από το Pixel 6 Pro εν μέσω άλλων περίεργων αλλαγών στην κάμερα

Ο Roland Quandt έριξε φως σε μια λεπτομέρεια της κάμερας του Pixel 7 Pro που φαίνεται να έχει φανερωθεί μέχρι στιγμής. Ενώ υπήρξαν πολλές διαρροές προδιαγραφών της σειράς Pixel 7 μέχρι σήμερα, η πιο πρόσφατη με το επίσημο φύλλο προδιαγραφών του ζευγαριού, καμία δεν έχει προχωρήσει τόσο σε βάθος όσο ο Quandt. Συγκεκριμένα, ο leaker έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κάμερα, πιθανώς χάρη σε κάποια επίσημη καταχώρηση καταστήματος.

Σύμφωνα με τον leaker, τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro διαθέτουν κύριες κάμερες 50 MP με διάφραγμα f/1,85, οπτικό πεδίο 82° (FoV), οπτικές μορφές 1/1,3 ιντσών, OIS και αυτόματη εστίαση. Με άλλα λόγια, οι σειρές Pixel 6 και Pixel 7 έχουν πανομοιότυπες κύριες κάμερες. Ομοίως, η Google έχει εναρμονίσει τις μπροστινές κάμερες αυτή τη φορά, με τον αισθητήρα 11 MP από το Pixel 6 Pro να μπαίνει στα Pixel 7 και Pixel 7 Pro.
Ωστόσο, ο Quandt ισχυρίζεται ότι το Pixel 7 Pro έχει στενότερο Field of View από το Pixel 7 στις 93° και 97°, αντίστοιχα. Επίσης, παρόλο που και τα δύο μοντέλα διαθέτουν υπερευρυγώνιες κάμερες 12 MP, κανένα δεν ταιριάζει με το Field of View της σειράς Pixel 6. Αντίθετα, οι 114° των περσινών υπερευρυγώνιων καμερών έχουν ανοίξει τη θέση τους για 106° FoV στο Pixe …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss