Το Google Pixel Watch είναι επιτέλους επίσημο με τιμή €379

Μετά από πολλές διαρροές, φήμες και επίσημα teasers, το Pixel Watch είναι επιτέλους εδώ με τη Google να δίνει τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Οι σημερινές ανακοινώσεις για το πρώτο έξυπνο ρολόι της Google, επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που ακούγαμε από ανεπίσημες πηγές εδώ και μήνες. Το Pixel Watch διατίθεται σε τέσσερις χρωματικές αποχρώσεις: μαύρο, λευκό, γκρι και χρυσό. Κάθε μία ταιριάζει με κάποιο από τα διαθέσιμα χρώματα του Pixel 7 ή του Pixel 7 Pro, μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια στην προσπάθεια της Google να δέσει και αισθητικά το νέο της hardware. Η θήκη του ρολογιού είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι πιο βαρύ και πιο ανθεκτικό από το αλουμίνιο, ενώ τα προεπιλεγμένα λουράκια βασίζονται στο Active στυλ.
Έρχεται σε ένα μόνο μέγεθος (41mm) ενώ η οθόνη των 1,2” μπορεί να έχει φωτεινότητα 1000 nits όμως διακρίνεται για τα μεγάλα περιθώριά της. Προστατεύεται από Gorlla Glass 5 ενώ στο δεξί μέρος βλέπουμε την περιστρεφόμενη στεφάνη που επιτρέπει την πλοήγηση στα μενού.
Το Google Pixel Watch στηρίζεται στο Wear OS 3.5, καθιστώντας το την πιο ενημερωμένη συσκευή Wear OS στην αγορά αυτή τη στιγμή. Θα διαθέτει όλα τα συνήθη χαρακτηριστικά του Wear OS, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο Play Store και, φυσικά, της συμβατότητας με τις υπηρεσίες της Google, όπως τα Maps και το Wallet αλλά και τη νέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss