Το Google Play γιορτάζει την πρώτη δεκαετία του με μια νέα προσφορά και ένα νέο λογότυπο

Η εταιρεία είπε ότι το Google Play χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή από 2,5 δισεκατομμύρια άτομα σε περισσότερες από 190 χώρες κάθε μήνα για λήψη νέων εφαρμογών, παιχνιδιών και άλλων από το κατάστημα. Το νέο λογότυπο για το Google Play, αν και δεν αποτελεί σημαντική αλλαγή από τον προηγούμενο σχεδιασμό του, υποτίθεται ότι θα το κάνει να μοιάζει με το λογότυπο για ορισμένες από τις άλλες υπηρεσίες λογισμικού της Google όπως το Gmail, οι Φωτογραφίες και άλλα.

Το προηγούμενο λογότυπο είχε το ίδιο πλάγιο τρίγωνο, αλλά το μπλε χρώμα καταλάμβανε πολύ περισσότερο την περιοχή του. Το νέο λογότυπο στρογγυλοποιεί ακόμη περισσότερο τα σημεία του τριγώνου, και το πιο σημαντικό, τα μπλε, κόκκινο, κίτρινο και πράσινο χρώμα κατανέμονται πλέον πολύ πιο ομοιόμορφα μέσα στο σχήμα του λογότυπου.

Εκτός από την αλλαγή του λογότυπου, η Google γιορτάζει και με άλλο τρόπο. Εάν είστε μέλος του προγράμματος Google Play Points, γνωρίζετε ότι μπορείτε να λάβετε πόντους για αγορές νέων εφαρμογών και υπηρεσιών με κάθε αγορά στο Google Play. Για τον σημερινό εορτασμό της 10ης επετείου, μπορείτε να λάβετε 10 φορές περισσότερους πόντους Google Play από ό,τι συνήθως για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss