Το HBO ακυρώνει το Westworld πριν από την τελευταία του σεζόν

Το HBO εξέπληξε τους συνδρομητές του και γενικότερα την τηλεοπτική βιομηχανία την Παρασκευή, ανακοινώνοντας ότι ακύρωσε τη μεγάλου προϋπολογισμού σειρά επιστημονικής φαντασίας Westworld λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης σεζόν.

Η σειρά, η οποία έχει λάβει 54 υποψηφιότητες για Emmy κατά τη διάρκεια της προβολής της, επρόκειτο να ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν της, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις των δύο δημιουργών της, Jonathan Nolan και Lisa Joy. Το δημιουργικό ζεύγος εντός και εκτός στούντιο είχε στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο τέλος που τώρα δεν θα φτάσει στην οθόνη, αν και πολλοί θεατές θεώρησαν ότι η ολοκλήρωση της τέταρτης σεζόν αποτέλεσε ένα ιδανικό «τέλος».
Πολλοί λόγοι συνέβαλαν στην απόφαση του HBO, όπως το υψηλό κόστος παραγωγής, η μείωση της τηλεθέασης και οι όχι καλές κριτικές, εν μέσω μιας συνολικής προσπάθειας περικοπής δαπανών της νεοσύστατης μητρικής εταιρείας Warner Bros. Discovery. Το Westworld σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης όταν έκανε πρεμιέρα, όμως αυτή μειωνόταν με κάθε σεζόν, με την πρόσφατη τέταρτη σεζόν να παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλη πτώση.
Το HBO είναι γνωστό για τις δραματικές τηλεοπτικές του σειρές, και το Westworld είναι (μάλλον ήταν) μια φιλόδοξη και πολλά υποσχόμενη σειρά. Η υπηρεσία -που του χρόνου θα τη δούμε και στη χώρα μας- περιλαμβάνει το prequel του Game of Thrones, το House of the Dragon, τη διασκευή του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού The Last of Us, τις αγαπημένες σειρές των κριτικών The White Lotus και Succession, καθώς και το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss