Το Huawei Mate 50 φέρνει νέες τεχνολογίες κάμερας με τον Qualcomm Snapdragon ISP

Σύμφωνα με μια αναφορά, η σειρά Huawei Mate 50 θα βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα της φωτογραφίας προσφέροντας νέες δυνατότητες. Αποκαλύφθηκε επίσης ότι το σύστημα κάμερας της σειράς Huawei Mate 50 θα διαθέτει chipset της σειράς Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 και θα χρησιμοποιεί τον ISP του για να σας προσφέρει μια νέα εμπειρία χρήσης φωτογραφίας.

Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 ISP:
Σύμφωνα με την Qualcomm, ο τελευταίος Snapdragon 8 Gen 1 διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Spectra Image Signal Processor που διαθέτει τριπλό ISP 18 bit και ενσωματώνει πάνω από 4.000 φορές περισσότερα δεδομένα από τον ISP 14 bit, ενώ επιτρέπει την ταυτόχρονη τριπλή λήψη. Μπορείτε να καταγράψετε το δυναμικό εύρος έως και 3,2 gigapixel ανά δευτερόλεπτο συν πάνω από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις χρώματος με λήψη βίντεο 8K HDR.

Επί του παρόντος, η Huawei δεν έχει επιβεβαιώσει τη χρήση του Qualcomm Snapdragon ISP για την κάμερα της σειράς Huawei Mate 50, αλλά αναμένουμε ότι αυτή η σειρά θα παρουσιαστεί τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους και σίγουρα, εάν χρησιμοποιεί το chipset τότε, δεν θα αποκλείσει τον ISP. Όπως εικάζεται επίσης θα κυκλοφορήσει σε τρεις παραλλαγές – Mate 50, Mate 50 Pro και Mate 50 Pro+, όπου το τελευταίο αναμένεται να είναι το δυνατότερο και φυσικά το πιο ακριβό όλης της σειράς.
Ακολουθήστε μ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss