Το ID. Buzz στην συγκοινωνία της Αστυπάλαιας – FleetNews

Το νέο εμβληματικό ηλεκτρικό μίνι-βαν Volkswagen ID. Buzz εντάσσεται πλέον στην αστική συγκοινωνία της Αστυπάλαιας.
Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα παραδόθηκαν στον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «K2» που αποτελεί το δημόσιο φορέα της υπηρεσίας «ASTYBUS», και την τοπική κοινωνία της Αστυπάλαιας, τρία νέα ηλεκτρικά μίνι-βαν Volkswagen ID. Buzz. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Αστυπάλαια – Έξυπνο και αειφόρο νησί», που εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς υπό το συντονισμό και την υποστήριξη της Kosmocar, τη συνδρομή του Ομίλου Volkswagen και την υποστήριξη του Δήμου Αστυπάλαιας.

Τα τρία εμβληματικά νέα ηλεκτρικά οχήματα της Volkswagen, που είναι διαθέσιμα για χρήση από το κοινό για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εντάσσονται στις υπηρεσίες shuttle service «ASTYBUS» που αποτελούν μέρος του καινοτόμου οικοσυστήματος έξυπνης και οικολογικής μετακίνησης στο νησί της Αστυπάλαιας, «astyMOVE». Η μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα αυτή υπηρεσία αστικής κατά παραγγελίας μετακίνησης θα είναι διαθέσιμη καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους  και τους επισκέπτες του νησιού να μετακινηθούν άνετα και εύκολα προς όλους τους δημοφιλείς προορισμούς της Αστυπάλαιας.
Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Αστυπάλαια –  Έξυπνο και αειφόρο νησί», που βρίσκεται πλέον στο δεύτερο έτος υλοποίησής του, έχει ως στόχο τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων μέσω του μετασχηματισμού της Αστυπάλαιας σε υπόδειγμα πράσινης κινητικότητας και κυκλικής οικονομίας, τόσο σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις όσο και στο σκέλος της παραγωγής ενέργειας.
Στον πυλώνα της έξυπνης κινητικότητας, ξεκίνησε εφέτος το καλοκαίρι επίσημα, με το συντονισμό της Kosmocar, η λειτουργία της υπηρεσίας vehicle sharing  «astyGO» που σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες shuttle service “ASTYBUS” ολοκληρώνουν το καινοτόμο οικοσύστημα έξυπνης και οικολογικής μετακίνησης στο νησί της Αστυπάλαιας. Έτσι όλες οι ανάγκες μετακίνησης στο νησί, μπορούν να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss