Το Instagram δοκιμάζει την επαλήθευση ηλικίας μέσω selfie βίντεο και κοινωνικής βεβαίωσης

Το πρώτο είναι να τραβήξετε ένα selfie βίντεο. Οι οδηγίες επί της οθόνης θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία εάν επιλέξετε αυτήν την επιλογή. Αφού τραβήξετε το βίντεο, κοινοποιείται μόνο στη Yoti, μια εταιρεία που ειδικεύεται στην επαλήθευση ηλικίας και συνεργάτη του Instagram σε αυτό το εγχείρημα. Η τεχνολογία του Yoti υπολογίζει την ηλικία σας με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και στη συνέχεια το βίντεο διαγράφεται. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν 20 λεπτά.

Η δεύτερη επιλογή είναι το social vouching, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται – πρέπει να ζητήσετε από κοινούς ακόλουθους να επιβεβαιώσουν πόσο χρονών είστε. Το άτομο που εγγυάται πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να μην εγγυάται για κανέναν άλλον εκείνη τη στιγμή. Υπάρχουν επίσης άλλες, άγνωστες δικλείδες ασφαλείας. Θα πρέπει να επιλέξετε τρία άτομα που θα εγγυηθούν για εσάς και θα πρέπει να απαντήσουν στο αίτημα εντός τριών ημερών.
Το Instagram θέλει να μάθει πόσο χρονών είστε για δύο λόγους: πρώτον, γιατί πρέπει να είστε άνω των 13 για να το χρησιμοποιήσετε (σε ορισμένες χώρες ακόμη και μεγαλύτεροι). Δεύτερον, προκειμένου η εφαρμογή να προσαρμόσει την εμπειρία της σε εσάς.

Για παράδειγμα, εάν είστε 13 έως 17 ετών, ο λογαριασμός σας θα είναι από προεπιλογή ιδιωτικός και η ανεπιθύμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss