Το Intel Unison θέλει να φέρει στα PC όλα τα πλεονεκτήματα του AirDrop της Apple

Ένα από τα δημοφιλέστερα χαρακτηριστικά του οικοσυστήματος της Apple, το AirDrop, θέλει να φέρει και στα PC η Intel, ανακοινώνοντας το Unison.

Στα πλαίσια της ανακοίνωσης της 13ης γενιάς των επεξεργαστών της, η Intel ανακοίνωσε και το Unison το οποίο θα είναι συμβατό με συστήματα που φέρουν επεξεργαστή της 12ης γενιάς και άνω. Αυτό που κάνει η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι να φέρει πιο κοντά τα PC όχι μόνο με τα android smartphones αλλά και με τα iPhone. Στα πλεονεκτήματα του Unison εντάσσεται η εύκολη μεταφορά αρχείων κάθε είδους (φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα), η πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων από τον υπολογιστή σας, η αποστολή και παραλαβή γραπτών μηνυμάτων, και άλλα πολλά. Την τεχνολογία την έχει αναπτύξει η ισραηλινή startup Screenovate, την οποία η Intel εξαγόρασε στα τέλη του 2021, και η οποία βρίσκεται πίσω από το Dell Mobile Connect.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, είναι σαφές ότι το Intel Unison είναι το πλήρες πακέτο, κάτι που οι χρήστες των Windows PC ανέμεναν για αρκετό διάστημα, και που η Apple αξιοποιεί εδώ και χρόνια με το συνδυασμό iOS και macOS. Από τη στιγμή που η υλοποίηση γίνεται από την Intel, αναμένεται τα προβλήματα του παρελθόντος να επιλυθούν αφού η εταιρεία συνεργάζεται απευθείας με τους κατασκευαστές υπολογιστών ενώ διαθέτει και τις δικές της προτάσεις σε ασύρματες τεχνολογίες όπως Wi-Fi και Bluetooth. 
Για τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss