Το iOS 16 σας επιτρέπει να μεταφέρετε μια eSIM σε ένα νέο iPhone μέσω Bluetooth

Η μεταφορά και η διαδικασία φαίνονται πολύ εύκολες, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε εύκολα τον αριθμό τηλεφώνου σας όταν αγοράζετε ένα νέο iPhone. Επί του παρόντος, στο iOS, εάν αγοράσετε ένα νέο iPhone και χρησιμοποιείτε μια eSIM, πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας για την επανέκδοση της eSIM.

Ενώ ορισμένοι πάροχοι το κάνουν αυτό χωρίς κόπο μέσω κωδικών QR στις εφαρμογές τους για κινητά, άλλοι σας αναγκάζουν να πάτε σε ένα κατάστημα για να μεταφέρετε μια eSIM. Η νέα υποστήριξη ανταλλαγής eSIM της Apple στο iOS 16 φαίνεται ότι θα αφαιρέσει μερικούς από αυτούς τους πονοκεφάλους, αλλά το MacRumors επισημαίνει ότι είναι δυνατή η μεταφορά eSIM μέσω Bluetooth μόνο εάν ένας πάροχος υποστηρίζει τη λειτουργία.
Καθώς το iOS 16 είναι ακόμα σε έκδοση beta, η υποστήριξη από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για αυτήν τη νέα δυνατότητα είναι πιθανότατα ελλιπής αυτήν τη στιγμή, επομένως δεν θα γνωρίζουμε πόσοι πάροχοι και χώρες θα το υποστηρίξουν πλήρως έως ότου το iOS 16 είναι διαθέσιμο αυτό το φθινόπωρο.

Το iOS 16 βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε προεπισκόπηση προγραμματιστών και περιλαμβάνει προσαρμόσιμες οθόνες κλειδώματος με γραφικά στοιχεία, υποστήριξη επεξεργασίας και αναίρεσης αποστολής iMessage, κοινόχρηστη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud και πολλά άλλα.
Ακολουθήστε μας στοfacebook | Instagram | Google News


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss