Το iPhone 14 θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα στο σχέδιο της Apple να διαχωρίσει τη σειρά iPhone

Αλλά με τη σειρά iPhone 15, η Apple μπορεί να διαφοροποιήσει σημαντικά μεταξύ του Pro και του Pro Max επίσης. Αυτό συμβαίνει επειδή, σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo – έναν αναλυτή με σπουδαίο ιστορικό για τις πληροφορίες της Apple – το iPhone 15 Pro Max μπορεί να αποκτήσει κάμερα περισκοπίου, ενώ το iPhone 15 Pro θα έμενε με έναν πιο συμβατικό τηλεφακό.

Μια κάμερα περισκοπίου μπορεί να μεγεθύνει περισσότερο και έχουμε ακούσει φήμες για προσθήκη μιας κάμερας στο iPhone εδώ και πολύ καιρό. Αλλά ο Kuo έχει επιπλέον πληροφορίες εδώ, λέγοντας ότι πιθανότατα θα προσφέρει οπτικό ζουμ 5x ή 6x (από 3x στις τρέχουσες μονάδες τηλεφακού της Apple) και ότι θα χρησιμοποιούσε έναν αισθητήρα 12MP και θα είχε διάφραγμα f/2,8.
Αυτό και πάλι δεν θα ταίριαζε με το οπτικό ζουμ 10x που προσφέρουν οι συσκευές όπως το Samsung Galaxy S22 Ultra, αλλά σίγουρα θα είναι μια μεγάλη αναβάθμιση. Ωστόσο, είναι μια αναβάθμιση που προφανώς θα λάβατε μόνο αν επιλέξατε το μεγαλύτερο και πιο ακριβό iPhone της Apple – το να πάτε Pro δεν αρκεί, θα πρέπει να πάτε στο Pro Max.

Εν τω μεταξύ, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss