Το κόλπο της Hailey Bieber για να εφαρμόζεις το foundation σαν επαγγελματίας

Kαθώς τα celebrity girls για τις εμφανίσεις τους συναναστρέφονται καθημερινά με τους μεγαλύτερους make-up artist έχουν το προνόμιο να γνωρίζουν μερικά από τα πιο αποτελεσματικά beauty tips. Και το καλύτερο; Αυτά τα beauty tips,μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, τις μοιράζονται μαζί μας.
Ανάμεσά τους και η Hailey Bieber, η οποία συχνά μας εκμυστηρεύεται τα beauty μυστικά της. Κάπως έτσι, λοιπόν, για άλλη μια φορά το αγαπημένο μας μοντέλο και επιχειρηματίας μέσα από το Tik-Tok αποκάλυψε μαζί με τον makeup artist της μια ακόμα συμβουλή για θεϊκή επιδερμίδα
Απλή και αποτελεσματική, η τεχνική συνίσταται στην εφαρμογή του foundation μας με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο για να αποκτήσουμε εξαιρετική λάμψη.

@haileybieber I really love this @rhode ♬ Borderline – Tame Impala

Serum + Foundation
Για να αποκτήσουμε τέλεια επιδερμίδα, η σύζυγος του Justin Bieber ορκίζεται σε μια συμβουλή που προέρχεται κατευθείαν από τον makeup artist της. Τι πρέπει να κάνουμε ακριβώς; Αναμιγνύουμε μια μικρή ποσότητα foundation με έναν ενυδατικό, παχύρρευστο ορό.
Αυτός που χρησιμοποιεί η Ηailey Bieber δεν είναι άλλος από το «Peptide Glazing Fluid», το best-seller serum από το δικό της brand ομορφιάς, «Rhode Beauty». Μόλις αναμειχθεί με το foundation, ο makeup artist εφαρμόζει το μείγμα στο δέρμα της, κάνοντας ελαφρά χτυπήματα με ένα επίπεδο πινέλο. Το αποτέλεσμα; Φρέσκια και θεϊκά λαμπερή επιδερμίδα.
Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα! …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss