Το La Casa de Papel κέρδισε ΕΜΜΥ

Το La Casa de Papel (Η Τέλεια Ληστεία) επιλέχθηκε από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών ως η καλύτερη δραματική σειρά του 2018 στα Διεθνή Βραβεία ΕΜΜΥ. Είναι η πρώτη φορά που μια Ισπανική Πρωτότυπη Διεθνής σειρά του Netflix κερδίζει βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς στα Διεθνή EMMY.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton New York όπου παρευρέθηκαν μέλη της ομάδας που συμμετείχαν στη σειρά για να παραλάβουν το βραβείο. Μεταξύ αυτών ήταν ο δημιουργός της σειράς Álex Pina, ο Διευθυντής Παραγωγής Esther Martínez Lobato και ο Diego Ávalos, Διευθυντής Πρωτότυπου Διεθνούς Περιεχομένου για την Ισπανία και τη Λατινική Αμερική.

“Αυτό το βραβείο Emmy είναι ένα υπέροχο θαύμα το οποίο αναγνωρίζει ότι μπορεί να υπάρξει μια διαφορετική προοπτική στη μυθοπλασία: ένα λατινικό, μεσογειακό και ιβηροαμερικανικό όραμα γύρω από ένα είδος που προέρχεται κυρίως από τις ΗΠΑ – τη ληστεία. Είναι μια προοπτική στην οποία οι χαρακτήρες είναι τόσο σημαντικοί όσο και η υπόθεση”, σχολίασε για τη βράβευση ο Álex Pina.

Ο Diego Ávalos πρόσθεσε: “Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που απόψε βλέπουμε την Ακαδημία να γιορτάζει την Ισπανική φαντασία. Tο να συνεργάζομαι με τον Alex Pina και την ομάδα του σε μια από τις πιο αγαπημένες σειρές, με αξέχαστους χαρακτήρες και να βλέπουμε μαζί το La Casa De Papel να έχει κατακτήσει τον κόσμο ως την πιο αγαπημένη μη-αγγλόφωνη σειρά που έχει παρουσιαστεί ποτέ από το Netflix, αποτελεί μια απίστευτη εμπειρία.”

https://www.youtube.com/watch?v=EBKdrzaVmVk

Μετά την παγκόσμια επιτυχία των Μερών 1 και 2 του ισπανικού φαινομένου La Casa de Papel (Η Τέλεια Ληστεία), έχουν ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα για το Μέρος 3 που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, ως μέρος της αποκλειστικής συνολικής συμφωνίας μεταξύ Pina και Netflix..

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss