Το Logitech G Cloud είναι μια φορητή παιχνιδομηχανή για cloud services

Η Logitech ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την είσοδό της στο χώρο των φορητών παιχνιδομηχανών και του cloud gaming με το Logitech G CLOUD Gaming Handheld.

Η συσκευή είναι όπως είχε διαρρεύσει μια φορητή κονσόλα τύπου Steam Deck/Nintendo Switch που τρέχει Android, διαθέτει τα αναγκαία κουμπιά που συναντάτε σε αντίστοιχες προτάσεις ενώ η χρήση της προορίζεται για να μεταφέρετε τη συλλογή σας από το cloud gaming εν κινήσει.
Το Logitech G Gloud τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 720G SoC, δηλαδή δύο CPUs Cortex A76, τέσσερις CPUs A55 και μια GPU Adreno 618, κατασκευασμένο με τη μέθοδο των 8nm. Αποτελεί ένα chipset μεσαίας κατηγορίας που είναι πολύ κοντά σε αυτό που έχουμε δει σε ένα Pixel 5a. Οι επιδόσεις του είναι αρκετά καλές για πολλά android παιχνίδια αν τα παίξετε τοπικά, χωρίς όμως αυτό να είναι ο στόχος αυτής της συσκευής. Εκτός από το “Cloud” στο όνομα, η Logitech αναφέρει ότι η φορητή συσκευή παίρνει “τεράστιες βιβλιοθήκες τίτλων AAA και προηγμένα γραφικά από το cloud και τα βάζει όλα στα χέρια σας. Αυτό σας επιτρέπει να παίζετε έναν εξωφρενικό αριθμό παιχνιδιών από το Xbox, το Nvidia GeForce NOW, ακόμα και το Steam Link”. Η εταιρεία δεν κάνει αναφορά στο Stadia και το Luna, τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Google και Amazon αν και προφανώς το G Cloud δεν θα έχει πρόβλημα να υποστηρίξει τις σχετικές εφαρμογές από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Logitech G Cloud περιλαμβάνουν ακόμα μια οθόνη LCD 7 ιντσών με ρυθμό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss