Το μαγιό δεν είναι μόνο για την παραλία – Πώς θα το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ

Δέρμα και μαγιό γίνονται ένα το καλοκαίρι, μιας και όταν πάμε διακοπές δεν θέλουμε να το βγάλουμε από πάνω μας. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που περιμένουμε πώς και πώς να έρθει γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Θέλουμε να είμαστε από το πρωί, μέχρι το βράδυ σε μια παραλία, να χαλαρώνουμε, να κάνουμε ηλιοθεραπεία και να βουτάμε στη θάλασσα για να δροσιστούμε και να απολαύσουμε τα καταγάλανα νερά, ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Ακόμη και όταν είσαι διακοπές και αποφασίζεις με την παρέα σου, να πάτε μια χαλαρή, πρωινή βόλτα ξέρεις ότι θα βάλεις μαγιό, γιατί θέλεις να είσαι έτοιμη για το μπάνιο στη θάλασσα που θα ακολουθήσει after! Σε μια τέτοια περίπτωση όμως δεν μπορείς να κυκλοφορείς μόνο με το μαγιό στη βόλτα σου, στην πόλη του νησιού. Αλλά γι’ αυτό είμαι εδώ!

Style queen: 4 τρόποι που μπορείς να δέσεις το παρεό σου για να το φοράς και στην πόλη
Θα σου πω ότι μπορείς να φοράς με στυλ το μαγιό σου στην καθημερινότητά σου και να δημιουργήσεις το απόλυτο outfit φορώντας το. Σου έχω 5 τρόπους λοιπόν, για το πώς μπορείς να φορέσεις το μαγιό σου και να είσαι η απόλυτη style queen στη βόλτα σου και παράλληλα έτοιμη για το μπάνιο που θα ακολουθήσει!
Φόρεσέ το ως κορμάκι
Τα κορμάκια είναι και πάλι in fashion εδώ και καιρό, αλλά μπορείς να την πας σε άλλο επίπεδο αντικαθιστώντας το απλό κορμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss