Το Mazda CX-60 έφτασε στην Ελλάδα – FleetNews

Το καινούργιο, εμβληματικό και πρώτο plug-in hybrid Mazda CX-60 SUV έφτασε στην Ελλάδα. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται τις επόμενες μέρες στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της εταιρείας.
Το Mazda CX-60 είναι το πρώτο από τα δύο νέα μοντέλα της Large Product κατηγορίας της ιαπωνικής εταιρείας, τα οποία και θα παρουσιαστούν στην Ευρώπη τα επόμενα δύο χρόνια.

To 2019, στο Όσλο, πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο Mazda Technology Forum. Εκεί ένα σασί ενός μεγαλύτερου οχήματος στη γωνία της αίθουσας είχε τραβήξει τα βλέμματα, προκαλώντας αίσθηση. Ενώ, η παρουσία των Ιαπώνων μηχανικών και η διαθεσιμότητα τους για συνεντεύξεις στα μέσα δημιούργησαν συζητήσεις καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι το μέλλον της Mazda προβλέπεται ενδιαφέρον.
Ένα με δύο χρόνια αργότερα, η πρώτη παρουσίαση του ολοκαίνουριου εμβληματικού SUV από τη Mazda στη Γερμανία για επιλεγμένους συνεργάτες και δημοσιογράφους, απέδειξε ότι το προηγούμενο συμπέρασμα ήταν σωστό. Το νέο Mazda CX-60 ανταποκρίνεται απόλυτα στο γενικότερο μήνυμα της μάρκας, που δηλώνει απλά ότι είναι κατασκευασμένο στην Ιαπωνία (crafted in Japan). Το αυτοκίνητο δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί στο κοινό, αλλά οι stakeholders είναι βέβαιοι για την επιτυχία του, καθώς και για την αγάπη που θα λάβει από τους καταναλωτές.
Η παγκόσμια πρεμιέρα του τον Μάρτιο του 2022, την οποία ακολούθησε η δυνατότητα παραγγελίας του αυτοκινήτου, οδήγησε σε ένα μαζικό ενδιαφέρον από το κοινό. Στην Ευρώπη μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί παραγγελίες για περισσότερα από 14, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss