Το μοντέλο που τράβηξε την προσοχή με το αλλόκοτο βλέμμα του και την επιθετική πασαρέλα

Η καθηλωτική πασαρέλα ενός νεαρού μοντέλου από τη Γερμανία έγινε viral. Σε πρόσφατη επίδειξη μόδας του οίκου Maison Margiela ο 20χρονος Leon Damε έκανε τους πάντες να κοιτούν με προσοχή

Ο νεαρός Γερμανός είχε την τιμή να κλείσει με την πασαρέλα του την επίδειξη του οίκου για την Άνοιξη 2020 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ένα event που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Ο νεαρός φόρεσε ένα λευκό σορτσάκι, δερμάτινο μπουφάν και ψηλοτάκουνες μπότες. Ξεχύθηκε στην πασαρέλα με ύφος και αυτοπεποίθηση που καθήλωσε τους πάντες.

Ακόμα και η Σιδηρά Κυρία της Vogue Άννα Γουίντουρ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ένα πλατύ χαμόγελο βλέποντας το αλλόκοτο περπάτημα του 20χρονου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o Leon από το Βερολίνο είναι, εκτός από μοντέλο, φοιτητής και σαξοφωνίστας. Η δουλειά του στον χώρο της μόδας άρχισε να γίνεται γνωστή τα τελευταία χρόνια, και ειδικότερα από το 2016, όταν οι New York Times τον συμπεριέλαβαν στους οχτώ πιο πολλά υποσχόμενους άνδρες μοντέλα. Το μοντέλο έχει συμμετάσχει μέχρι στιγμής σε επιδείξεις μεγάλων οίκων, όπως Hermès, Topman, J.W. Anderson, Alexander McQueen, Burberry, Jil Sander, Gucci, MSGM και Valentino.

Η τελευταία πασαρέλα του Dame πάντως είχε και την τιμητική της στο Twitter, με κάποιους χρήστες να παρομοιάζουν τον 20χρονο με «μωρό καμηλοπάρδαλη που φεύγει το βράδυ από το κλαμπ» και άλλους να τον αποθεώνουν για το μοναδικό του στιλ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss