To Mortal Kombat γιορτάζει 30 χρόνια με Fatalities, Friendships και Flawless Victories

Η κατηγορία των fighting παιχνιδιών πρόκειται να εισέλθει στην επόμενη γενιά με παιχνίδια όπως το Tekken 8 και το Street Fighter 6.

Μια άλλη σειρά όμως που έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη της συγκεκριμένης κατηγορίας όλα αυτά τα χρόνια είναι το βίαιο και αιματηρό Mortal Kombat. Άλλωστε αυτό είναι το παιχνίδι που οδήγησε στη δημιουργία του ESRB στις ΗΠΑ, το οποίο αποδίδει ηλικιακές διαβαθμίσεις στα βιντεοπαιχνίδια.
Αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού, ο συνδημιουργός Ed Boon και η NetherRealm Studios γιορτάζουν την 30ή επέτειο της σειράς. Από τότε που το αρχικό Mortal Kombat έκανε το ντεμπούτο του στα arcades στις 8 Οκτωβρίου 1992, η σειρά έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή franchises βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών. Συνολικά κάτω από την ονομασία του Mortal Kombat βρίσκουμε περισσότερα από 20 παιχνίδια, πολλαπλές ταινίες και ακόμη και μερικά spin-offs.

Στο πλαίσιο των εορτασμών, η ομάδα κυκλοφόρησε ένα ειδικό τρέιλερ που περιλαμβάνει μια σειρά από στιγμιότυπα και ευχαριστεί τους φίλους του παιχνιδιού σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη της σειράς όλα αυτά τα χρόνια.
Η NetherRealm αναφέρει ότι αυτή είναι μόνο η αρχή του εορτασμού της μεγάλης επετείου της σειράς. Όσο για το τι θα ακολουθήσει, ο Ed Boon νωρίτερα αυτή την εβδομάδα διευκρινίζει πώς η εστίαση θα είναι στα “30 χρόνια” προς το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss