Το Μουντιάλ 2022 αποκλειστικά σε ANT1& ANT1+ με ειδική προσφορά €19,99 για 6μηνη συνδρομή

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου και στην Ελλάδα θα μεταδοθεί μέσα από τον ANT1+ όπως ενημέρωσε σήμερα η streaming πλατφόρμα, η οποία συνοδεύει την ανακοίνωση με μια νέα προσφορά.

Συγκεκριμένα, το σύνολο των 64 αγώνων και ενός διαμορφωμένου προγράμματος που ξεπερνά τις 300 ώρες θα μεταδοθεί μέσα από το νέο θεματικό κανάλι που FIFA World Cup ενώ οι αγώνες της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης μαζί με τον τελικό θα προβληθούν παράλληλα και από την ελεύθερη συχνότητα του ANT1. Στην ελεύθερη συχνότητα θα μεταδοθεί ακόμα ο βραδινός αγώνας της 1ης φάσης με ώρα έναρξης στις 9.00μμ, και ο δεύτερος αγώνας στη φάση των 16.
Παράλληλα εκτός από την ζωντανή (και on-demand) προβολή των αγώνων, οι συνδρομητές του ANT1+ θα έχουν πρόσβαση σε πλούσιο υλικό από τη ιστορία της διοργάνωσης, την παρουσίαση των ομάδων, θεματικές εκπομπές και ντοκιμαντέρ, αλλά και live αναμεταδόσεις με highlights και αναλύσεις. Τα παραπάνω θα ισχύσουν είτε η πρόσβαση γίνεται από Smart TV είτε από smartphone, tablet και υπολογιστή.
Η προβολή του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ από τον ANT1+, συνοδεύεται από μία σημαντική προσφορά όπου με εφάπαξ πληρωμή €19,99 για 6μηνη δέσμευση (€3,33/μήνα), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ολόκληρο το περιεχόμενο του ANT1+. Υπενθυμίζουμε η τηλεοπτική streaming πλατφόρμα του ANT1 έκανε το ντ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss