Το μπάχαλο με Warner Bros. και HBO Max έχει ως αποτέλεσμα μια ακόμα σειρά της DC που ακυρώθηκε πριν καν γίνει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Ο παραγωγός του Arrowverse, Greg Berlanti, ετοιμαζόταν για μια ακόμα νέα σειρά για την DC, η οποία θα είχε τίτλο Strange Adventures, όπως έγινε γνωστό πλέον μετά την συγχώνευση Warner Bros. και Discovery+ και το μπάχαλο που επικρατεί, δε θα γίνει.

Mετά την ακύρωση-έκπληξη για την ταινία Batgirl και αρκετών ακόμα project, το Strange Adventures αποτελεί παρελθόν όπως ανέφερε ο Kevin Smith στο podcast “Hollywood Babble-On”, η οποία θα είχε αρκετούς ήρωες από την DC που δεν είχαμε δει.
Ο Smith ανέφερε πως με τον Eric Carrasco είχαν ήδη γράψει ένα επεισόδιο που θα εστίαζε στους Jimmy Olsen, Perry White και Bizarro (ο τελευταίος μάλιστα υπήρχε μια φήμη πως θα ήταν ο Nicolas Cage), ενώ κάθε επεισόδιο θα είχε budget από 15-20 εκατ. δολάρια.
Ο John Stephens θα ήταν showrunner, σε παραγωγή των Berlanti Productions και Warner Bros. Television και οι Greg Berlanti, Sarah Schechter, Charlie Huston, Brigitte Hales, Selwyn Seyfu Hinds θα ήταν επίσης παραγωγοί.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss