Το μυστικό της Hailey Bieber για juicy και λαμπερά χείλη με 2 προϊόντα του νεσεσέρ

Δεν είναι μυστικό ότι η Hailey Bieber έχει αποτελέσει πολλές φορές έμπνευση για μας και είναι το απόλυτο fashion και beauty inspo! Από το street style και τις ιδέες της για ένα καθημερινό outfit, μέχρι τα viral Glazed Donut Nails και τις glam τσάντες της, η Hailey έχει πάντα κάτι να μας προτείνει.
Έτσι, κάθε φορά που πηγαίνει στα social media για να μας δώσει άλλη μια συμβουλή, ετοιμάζουμε τα πινέλα μακιγιάζ μας και καθαρίζουμε το beauty desk για να δοκιμάσουμε το τελευταίο της beauty hack.

Πώς θα δημιουργήσεις το καλοκαιρινό «sunburn blush» look που λατρεύει η Hailey Bieber
Το νέο hack της Hailey Bieber για juicy και λαμπερά χείλη
Δημοσιεύοντας ένα γρήγορο κλιπ για τους 9,6 εκατομμύρια θαυμαστές της στο TikTok στις 22 Αυγούστου, η Hailey μας έδειξε το μακιγιάζ που προτιμάει για τη φθινοπωρινή σεζόν. Χρησιμοποιώντας μόνο δύο προϊόντα και τα δάχτυλά της, η Hailey Bieber μας δείχνει πώς μπορούμε να αποκτήσουμε super juicy και glossy χείλη στην απόλυτη απόχρωση του φθινοπώρου, το καφέ, με μόλις μερικά βήματα.  
[embedded content]
Ξεκινώντας με ένα lip liner σε καφέ απόχρωση, η Hailey αρχίζει να ευθυγραμμίζει τις εξωτερικές γωνίες του φυσικού άκρου του κάτω χείλους της, προχωρώντας προς το κέντρο. Κάνει απαλό blend στη γραμμή προς τα πάνω, με το μεσαίο δάχτυλό της, δημιουργώντας το απόλυτο kiss εφέ.
Το αποτέλεσμα; Θα το λατρέψεις
Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία για το άνω χείλος της, στρογγυλεύοντας τις άκρες την κορυφής των χειλιών με το μολύβι, η Hailey σβήνει απαλά με το δάχτυλό της, προς τα κάτω αυτή τη φορά.

@haileybieber the lip combo vibe I’m feeling for fall ?? @rhode skin ♬ She – Tyler, The Creator

Το επόμενο βήμα είναι το αγαπημένο μου. Αντί να χρησιμοποιήσει κραγιόν για να δώσει επιπλέον χρώμα στα χείλη της, η Hailey χρησιμοποιεί απλά το lip pencil της για να διαχωρί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss