Το Νέο Citroën C5 Aircross SUV στην Ελλάδα

Προσφέροντας μια ασυναγώνιστη εμπειρία άνεσης και ηρεμίας για τους επιβάτες στην καμπίνα του, το Νέο C5 Aircross εκφράζει ακόμα μεγαλύτερο δυναμισμό και διαθέτει ακόμη περισσότερη φινέτσα.

Το Νέο C5 Aircross, που έχει αναγνωριστεί από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση ως το πιο άνετο και ευέλικτο SUV στην κατηγορία του, έχει πλέον ανανεωθεί ριζικά για να προβάλλει μια πιο μοντέρνα και δυναμική προσωπικότητα. Ενώ βασίζεται στα δυνατά σημεία της άνεσης, της ευρυχωρίας και της ευελιξίας του, το Γαλλικό μοντέλο έχει ωριμάσει για να γίνει πιο δυναμικό και πιο κομψό. Στο εσωτερικό, συναντάμε ακόμα πιο μοντέρνα και υψηλής ποιότητας χρώματα και υλικά.
Από το λανσάρισμά του στα τέλη του 2018 στην Ευρώπη, το C5 Aircross έχει αφήσει το στίγμα του στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία των μικρομεσαίων SUV με την ευρυχωρία, την πρακτικότητά του, τα κορυφαία SUV χαρακτηριστικά όπως οι τεράστιοι τροχοί και τα 23 εκ απόστασης από το έδαφος, μα πάνω απ’ όλα, την άνεσή του, χάρη στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, που είναι σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Βασισμένο στην εμπειρία της μάρκας, το πολυτελές εσωτερικό είναι μια πραγματική “υπογραφή” για τη Citroën, χάρη στην οποία ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Το Νέο C5 Aircross εισάγει μια νέα σχεδιαστική ταυτότητα στο εμπρός τμήμα, με τις καμπύλες να δίνουν τη θέση τους σε πιο “αιχμηρές” και “καθαρές” γραμμές που αποπνέουν περισσότερο δυναμισμό με το χαρακτηριστικό της νέας ταυτότητας της Citroën, η υπογραφή LED των φώτων ημέρας σε σχήμα V δίνει ένα “hi tech” και πιο “ισχυρό” 3D εφέ στα εμπρός φωτιστικά σώματα.
Στο εσωτερικό, η νέα σχεδίαση της οθόνης αφής 10” και της κεντρικής κονσόλας, ενισχύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα της καμπίνας επιβατών

Το Νέο C5 Aircross εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφορ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss