Το νέο Ford Explorer Plug-In Hybrid online – FleetNews

Η νέα, αναβαθμισμένη πλατφόρμα online παραγγελιών στον ιστότοπο της Ford στην Ελλάδα παρέχει τη δυνατότητα με λίγα μόλις «κλικ» να δείτε, να διαμορφώσετε, να επιλέξετε και τελικά να παραγγείλετε το νέο, 7θέσιο Ford Explorer Plug-In Hybrid των 457PS μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τηλεφώνου. Η πλατφόρμα παρέχει επιπρόσθετα τη δυνατότητα επιλογής για παράδοση του αυτοκινήτου στο σπίτι.
Υπερθεματίζοντας στον πρωταγωνιστικό ρόλο του διαδικτύου στη σύγχρονη εποχή, η Ford Motor Ελλάς αναβαθμίζει τις online υπηρεσίες της δίνοντας ξεχωριστή έμφαση και στον τομέα του e-commerce. Έτσι, μετά την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, οι πελάτες της μάρκας στην Ελλάδα μπορούν τώρα να εμβαθύνουν σε ένα online ταξίδι καινοτόμων υπηρεσιών και για το Explorer Plug-In Hybrid.
Η νέα, απόλυτα λειτουργική πλατφόρμα online παραγγελιών και αγοράς του νέου, 7θέσιου Explorer Pug-In Hybrid την οποία μπορεί εύκολα να βρει κανείς στο www.ford.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξετε με ακρίβεια την έκδοση που επιθυμείτε και να τη διαμορφώσετε πλήρως, ενώ στη συνέχεια από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας να την παραγγείλετε online με μερικά ακόμα «κλικ», επιλέγοντας ταυτόχρονα και τον Έμπορο από τον οποίο επιθυμείτε να την παραλάβετε.

Αναζήτηση και επιλογή μέσα από το πανευρωπαϊκό απόθεμα και παράδοση κατ’ εντολή του πελάτη
Επιπρόσθετα, η Ford σας παρέχει μέσω της σχετικής πλατφόρμας την ευκαιρία εφόσον το επιθυμείτε, να δείτε και να αναζητήσετε το Explorer Plug-In Hybrid που θέλετε να αγοράσετε μέσα από μία λίστα που περιέχει όλο το διαθέσιμο απόθεμα οχημάτων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Οι κορυφαίες διαδικτυακές υπηρεσίες της πλατφόρμας για το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss