Το νέο πακέτο του Netflix θα είναι πιο οικονομικό και θα έχει περιορισμούς – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Είχαμε αναφερθεί στα άσχημα νέα για τις τιμές του Netflix, ωστόσο έρχεται και μια ακόμα κίνηση που δεν θα αρέσει σε πολλούς. Η πλατφόρμα πριν καιρό ανέφερε πως δεν θα επιτρέπει να υπάρχουν κοινοί λογαριασμοί σε διαφορετικά σπίτια.

Ωστόσο αυτό το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ πιο γρήγορα, μιας και η πλατφόρμα για πρώτη φορά μετά από δεκαετία έχασε συνδρομητές και ένας από τους λόγους φυσικά είναι και το μοίρασμα των κωδικών, που οδηγεί σε χασούρα (τόσο συνδρομητών, όσο και οικονομική). Μάλιστα ανέρχονται σε περίπου 100 εκατομμύρια χρήστες και μετά την έλευση του πρώτου τριμήνου του 2022 υπολογίζεται πως το Netflix έχει 200.000 λιγότερους συνδρομητές. Πάντως οι επενδύσεις δεν θα σταματήσουν όπως αναφέρεται και η αγορά θα επεκταθεί.
Όμως αυτό που δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να διαχειριστούν οι υπεύθυνοι είναι η καθίζηση της μετοχής του Netflix, η οποία μέσα σε μια μέρα είχε πτώση 35.1%, κάτι που σημαίνει 54.3 δις αξίας σε σχεδόν ένα 24ωρο. Με τον μεγάλο ανταγωνισμό, τους συνδρομητές που απειλούν να φύγουν, σίγουρα θα πρέπει να βρεθούν λύσεις για να αποφευχθεί κάτι πολύ άσχημο.
Yπήρχε η σκέψη για τακτική σχετικά με το φθηνότερο πακέτο με διαφημίσεις που ετοιμάζει η πλατφόρμα, και πλέον επίσημα το Netflix θα το πράξει, ώστε να μπορέσει να κερδίσει κοινό και χρήμα. Μάλιστα τα στοιχεία των συνδρομητών δεν θα χρησιμοποιούνται για εμπορική εκμετάλλευση σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές.
Ωστόσο σε αυτό το πακέτο δεν θα μπορούν οι συνδρομητές να κατεβάζουν ταινί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss